Studenti v programu Summer Internship začali pracovat na reálných projektech

18.07.2016 | , Ahold Czech Republic, a. s.
STUDENT


Program Summer Internship v Aholdu letos přilákal desítky studentů vysokých škol. Možnost rozvíjet své znalosti a získat pracovní zkušenost na centrále mezinárodní retailové společnosti nakonec dostalo pět nejlepších. Od června pracují stážisté v rámci devátého ročníku programu na projektech v různých odděleních. Letní stáž potrvá tři měsíce a absolventi na jejím konci získají certifikát.

Letní stáž je pro vysokoškolské studenty ideální příležitostí, jak se během prázdnin zapojit do zajímavých a reálných projektů pod vedením profesionálů přímo na centrále velké mezinárodní firmy. Ve společnosti Ahold získají díky programu Summer Internship skvělou pracovní příležitost, která se jim bude hodit v jejich budoucím profesním životě.

Devátý ročník programu Summer Internship ve společnosti Ahold, která v Česku provozuje maloobchodní síť Albert, nabídl zájemcům celkem pět projektů v oddělení financí, komunikace a PR nebo marketingu. Vybraní studenti hned od začátku letní stáže spolupracují s manažery jednotlivých oddělení a získávají tak vhled do reálného fungování dané oblasti i celé společnosti.

Přínosná spolupráce pro studenty i manažery

„Nástup do Aholdu probíhal ve velmi příjemném a přátelském duchu. Jsou tomu sice teprve dva týdny, přesto stáž hned na začátku předčila moje očekávání v tom, že jsem se stala zcela rovnocenným členem týmu,“ hodnotí Anna Rozehnalová, která v programu Summer Internship pracuje na projektu z oblasti nových médií v oddělení komunikace a PR. Tříměsíční stáž studenti zakončí prezentací výsledků své práce před členy nejvyššího vedení. Na konci programu čeká na stážisty certifikát, který mohou využít v budoucnu při hledání práce a obohatit životopis ceněnou praxí. Mnoho absolventů předešlých ročníků získalo na centrále Aholdu také trvalé zaměstnání.

Program Summer Internship, který má ve společnosti Ahold již několikaletou tradici, je přínosný nejen samotným studentům, ale i manažerům, kteří díky spolupráci se stážisty získávají zajímavé informace a postřehy.

Štítky:

Autor článku

Články ze sekce: STUDENT