Najděte si vysněnou práci již na vysoké škole. Univerzita Karlova pořádá veletrh pracovních příležitostí

16.09.2016 | , Univerzita Karlova
STUDENT


Univerzita Karlova pořádá ve středu 5. října 2016 pro všechny zájemce o zaměstnání veletrh pracovních příležitostí Absolvent. Na veletrhu se představí řada předních zaměstnavatelů s nabídkou pracovních pozic i krátkodobých brigád a stáží pro studenty a absolventy univerzity. Veletrh doplní řada přednášek orientovaných na rozvoj kariéry a bohatý doprovodný program.

Veletrh Absolvent se zaměřuje primárně na společenskovědní obory. „Studentům chceme vstup na pracovní trh co nejvíce ulehčit, proto jim v rámci veletrhu představíme, jaká je poptávka na trhu práce a jaká očekávání mají zaměstnavatelé od svých zaměstnanců. Zájemce též seznámíme s možnostmi, jak se na hledání práce efektivně připravovat již během studia,“ uvedla za organizátory veletrhu Hana Urychová z Univerzity Karlovy.

Kromě prezentací společností z komerčního, státního i neziskového sektoru mohou návštěvníci navštívit některou z přednášek či seminářů, které nabídnou podporu v oblasti rozvoje kariéry a kariérového poradenství. Přítomní odborníci na personalistiku zájemcům ukáží, jak napsat poutavé CV či jak zaujmout při pracovním pohovoru.

Veletrh se koná ve středu 5. října 2016 v historických prostorech Karolina. Mezi 9. a 16. hodinou zde návštěvníci najdou stánky vybraných firem. Kromě nich budou návštěvníci moci též shlédnout přednášky známých mentorů Jana Mühlfeita a Mariana Jelínka.

Více informací k veletrhu je k dispozici na stránkách http://veletrhabsolvent.cuni.cz/.

Autor článku

Články ze sekce: STUDENT