Reklama
Reklama

Diskuze k tématu

TÉMA:

Uvažujete o podnikání při studiu?

Podle průzkumu pořadatelů soutěže Vodafone Nápad roku 2011 zájem o podnikání studentů klesá. Začínají se více spoléhat na to, že jim diplom zajístí slibnou práci nebo odkládají podnikání na dobu po absolvování studia. Přitom praxe potvrzuje, že úspěšné projekty mají často počátek již během studia. Co si o tom myslíte? Chystáte se jako student realizovat nějaký podnikatelský záměr nebo čekáte, až dostudujete?

PojištěníVeronika|15.8.2011|22:51REAGOVAT

Zajímalo by mě, jak to je se sociálním a zdravotním pojištění při podnikání. Jestli mi ho bude platit stát ze statusu studenta nebo si jej budu muset po začátku podnikání platit sama...

Re: PojištěníSpade|16.8.2011|08:32REAGOVAT

stat ho platit nebude. ale jelikoz budes studentka, coz se bere jako "hlavni cinnost" tak podnikani bude automaticky jako vedlejsi cinnost, z cehoz vyplyvaji nizsi odvody.

Podnikání při studiu, poraďteDevornak|9.8.2011|20:02REAGOVAT

Jsem student polsedního ročníku na vysoké škole a dost jsem o podnikání při studiu uvažoval. Bohužel nemám dostatečný kapitál, tak uvažuji o úvěru. Máte někdo nějaké zkušenosti s půjčkou či úvěrem studentům?

Re: Podnikání při studiu, poraďteJake|10.8.2011|08:00REAGOVAT

myslim ze tady na webu je prehled uveru a pujcek pro studenty. ale to jsou jen studentsky... v sekci finance a slevy

Zasílání příspěvků

Chci si nechat posílat příspěvky diskuze na e-mail
Opište prosím kontrolní text

Další diskuze

reklama
reklama

finance-media.cz finance.cz finance.sk ruceni.cz firemnifinance.cz studentskefinance.cz peniaze.sk fondy.sk uroky.sk

Přihlášení

Přihlásit
Reklama