Studenti zvolili nejoblíbenější slevy za rok 2009

28.06.2010 | , ISIC.cz
STUDENT


Slevy studentům poskytuje leckdo. Ne každá sleva je však zajímavá a pro studenty atraktivní. Studentům jsme jako každý rok dali prostřednictvím ISIC AWARDS možnost vyjádřit svůj názor, čehož v hojném množství využili a zvolili nejoblíbenější poskytovatele slev v ČR. Oproti předchozím ročníkům pořádně zamíchali pořadím!

Největší změny proti uplynulému roku zaznamenala obecná kategorie Nejoblíbenější poskytovatel slev, ve které na pomyslný vrchol vystoupala síť McDonald's. S prázdnou neodchází ani loňský vítěz knihkupectví Neoluxor a na třetím místě se umístila síť multikin Cinestar. Nejoblíbenějším lyžařským areálem je mezi studenty opět Skiareál Špindlerův Mlýn, který tak uhájil svou dominantní pozici z předchozích let. Na druhé místo se posunul z loňské třetí pozice Skialpin Pustevny, na bronzovou pozici pak poskočil areál Červenohorské sedlo. Žebříček nejoblíbenějších hudebních festivalů se u studentů výrazně nemění, a tak, stejně jako vloni, nejvíce zabodoval Rock for People, jehož pořadatelé přivezli do Hradce Králové plejádu britských hvězd. Druhé místo obsadila Ostrava díky festivalu Colours of Ostrava, třetí příčku si pak, zejména díky loňskému vystoupení hudebního mága Mobyho, vydobyl Sázavafest.

ISIC AWARDS dávají studentům možnost ocenit ty, kterým na nich záleží. Jsem rád, že této možnosti využívají a partnerům dávají svůj vděk za poskytované slevy a výhody najevo. Pro partnery ISIC i pro GTS ALIVE je názor studentů nesmírně důležitý a velmi motivující. Chtěl bych jim za něj touto cestou poděkovat“ uvedl Tomáš Vyskočil, ISIC National Manager.

ISIC AWARDS 2009 - výsledky

Obecná kat. - partneři:

  1. McDonald's
  2. Neoluxor
  3. Cinestar

Kategorie festivaly:

  1. Rock for People
  2. Colours of Ostrava
  3. Sázavafest

Kategorie zimní areály:

  1. Skiareál Špindlerův Mlýn
  2. Skialpin Pustevny
  3. Červenohorské sedlo

A kdo vyhraje příští rok? To je zatím otázkou, nicméně více než 2000 poskytovatelů slev v ČR se už nyní snaží rozhodnutí studentů ovlivňovat…

Autor článku