Zima za hubičku? Ano!

03.11.2010 | , Studentskefinance.cz
STUDENT - NEPOUŽÍVAT


Zima za dveřmi a vy se nemůžete dočkat, až oprášíte lyže nebo snowboard a vyrazíte na zasněžené svahy. Letos však více než kdy jindy přemýšlíte, jak ušetřit na všechno, co bude potřeba - permice, oblečení, výstroj, autobusové jízdenky, ubytování,...

K tomu jste letos konečně chtěli jet celá rodina společně do nějakého alpského střediska... Ptáte se sami sebe, zda na to letos vůbec máte. Ale už se nemusíte ptát, můžete mít všechno.

Nebo si třeba můžete pořídit nějaký zájezd na last minute, využít slevu za včasný nákup nebo můžete sehnat pár kamarádů a uplatnit slevu za hromadnou objednávku. Tyto slevy však často mají svá ale, proto jste se už naučili být obezřetní. Víte však, že klíč ke slevám máte přímo před nosem?


Volba pro chytré palice


Díky kartě ISIC či ISIC SCHOLAR můžete využít nejlevnějšího lyžování na www.chytrepalice.cz. Právě zde je připravena nabídka více než 65.000 lyžařských zájezdů do alpských středisek za nejnižší konečnou cenu, další slevu za předložení karty ISIC či ISIC SCHOLAR a navíc dárek v podobě lyžařské masky KAMA pro 300 nejrychlejších.

Předvánoční lyžování v Alpách se těší stále větší oblibě. Lyžuje se na čerstvém prašanu už v době, kdy u nás moc sněhu nebývá, vyhnete se velkému počtu lyžařů a tím pádem i nenáviděným frontám na vlek a navíc vás to vyjde mnohem, mnohem levněji, než v plné sezoně.

ISIC


Pojištění je základ


Ani vybrat pojištění není nic snadného. Málokdo si uvědomí, že lyžování i snowboarding patří mezi extrémní sporty, z nichž plynoucí rizika úrazu samozřejmě nejsou ve většině případů pojišťovnami standardně kryty. Proto si může díky některé z karet sjednat také výhodné cestovní pojištění UNIQA zahrnující právě extrémní sporty a to za bezkonkurenčních 350 Kč na celý rok! A vyjíždět s ním může během roku i opakovaně, takže lyžováním a zimou zábava rozhodně nekončí.


Ušetřit můžete i v Čechách


2 dny na lyžích ve Špindlerově Mlýně cena bez ISIC/SCHOLAR cena s ISIC/SCHOLAR
Doprava ČSAD Střední Čechy (Praha - ŠM) 320,- Kč 256,- Kč
Permice ve skiareálu Špindlerův Mlýn 1160,- Kč 928,- Kč
Půjčení lyžařského kompletu u Skol Max 700,- Kč 350,- Kč
Půjčení helmy u Skol Max 210,- Kč 105,- Kč
2h privátní lekce lyžování u Skol Max 1350,- Kč 675,- Kč
Ubytování v Orea hotelu Arnika (os./noc na dvoulůž. pok.) 1490,- Kč 745,- Kč*
Celkem 5230,- Kč 3059,- Kč

* Cena za osobu při využití slevy 2 za 1, kdy jedna osoba platí a druhá má ubytování zdarma


  • Rozdíl v ceně: - 2171 Kč

Jedete ve dvou? Násobte slevy dvěma… Spočítejte si sami, kolik můžete ušetřit i vy v online vyhledávači na www.isic.cz.

A pokud ani vy, ani vaše dítko nejste student, ale je vám méně než 26 let, můžete si pořídit kartu IYTC a mít téměř stejné výhody, jako studenti.

Autor článku

Katka Hadvigová  

Články ze sekce: STUDENT - NEPOUŽÍVAT