Den kariéry podruhé na UJEP

09.11.2010 | , UJEP
STUDENT


Ve středu 10. listopadu proběhne na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem druhý Den kariéry UJEP.

Jeho hlavním cílem je zprostředkovat studentům školy možnost setkat se se zástupci firem a institucí v Ústeckém kraji a seznámit se s možnostmi jejich uplatnění po dokončení vysoké školy ať již ve studovaném oboru, tak i mimo něj.

Den kariéry je zároveň také příležitostí pro představující se firmy poznat a kontaktovat budoucí absolventy našich fakult a ústavu, seznámit se s nadějnými osobnostmi v prezentovaném oboru či domluvit témata diplomových prací přímo „šitá na míru“ té dané firmě či instituci.

Den kariéry proběhne mezi 9. a 14. hodinou v přízemí budovy PF, FF a PřF v ulici České mládeže 8. Všem návštěvníkům budou k dispozici informační stánky jednotlivých firem a institucí, budou se moci zúčastnit prezentací jednotlivých vystavovatelů v malé aule a také získat informace o uplatnění absolventů UJEP. Zároveň celá akce otevře cestu k možné budoucí spolupráci mezi jednotlivými katedrami UJEP a zaměstnavateli.

Ročně opustí s vysokoškolským diplomem naši univerzitu na 1 800 absolventů. Z nich 98 % bez problémů nalezne na trhu práce zaměstnání.

Více informací a pozvánka v přiložených souborech...

Autor článku