ISIC Board má nového člena vedení

22.11.2010 | , ISIC.cz
STUDENT


Matt East, do letošního července výkonný ředitel pro ČR, nyní CEO mezinárodní skupiny GTS ALIVE, byl na říjnové konferenci WYSETC (World Youth Student & Educational Travel Confederation), konané v Pekingu, zvolen do vedení ISIC Boardu - nejvyššího výkonného orgánu ISIC Association, která celosvětově vydává studentské průkazy ISIC.

ISIC, to už dávno nejsou jen slevy v oblasti cestování. ISIC je unikátním nástrojem jak pro studenty, tak pro obchodníky a ISIC Association je tu od toho, aby tyto dva světy spojovala. ISIC Board, do jehož čela se mi dostalo cti usednout, je výkonnou silou, která určuje strategii a směr, kterým se ISIC celosvětově vydá. Ve své nové funkci se proto chci soustředit na zrychlení a zkvalitnění celosvětového rozvoje průkazu ISIC, zejména pak jeho modernizaci a přizpůsobení trendům 21. století.“ uvádí East.

GTS ALIVE i Česká republika má ve vedení tohoto orgánu historicky již druhého zástupce, tím prvním byl v letech 2003 - 2008 Antonio Brandi, který nyní v konfederaci vykonává funkci člena výkonného výboru a kongresu.

GTS ALIVE je aktuálně, kromě ČR, také držitelem licenčních práv k distribuci ISIC již v dalších 9 zemích v Evropě, Asii a Jižní Americe. Více info na www.gtsalive.com

Autor článku