David Deyl, student Pedagogické fakulty UJEP, má již třetí klip

21.11.2010 | , UJEP
STUDENT


V těchto dnech přichází na internetové portály a do hudebních televizí již třetí videoklip studenta doktorského studia na katedře hudební výchovy PF UJEP Davida Deyla.

Po skladbách „Teď hned“ a „Akorát“, které patřily v minulých měsících mezi nejhranější domácí skladby v našich rádiích, a po charitativní nahrávce „Nic nevzdávám" s Aňou Geislerovou, jsou „Hry o nás“ další písní, která se dočkala svého vizuálního ztvárnění.

Režisérem nového videoklipu byl Martin Hudák, významný slovenský producent a tvůrce vizuálu několika česko-slovenských TV show, který mimo jiné natočil i videoklip Richarda Müllera ke skladbě „Už".

Nový videoklip „Hry o nás" se natáčel v Bratislavě za pomoci technologie digitálního filmu na blue-screen, která byla mimo jiné použita při natáčení kultovních filmů série Star Wars. Výsledné podoby pak bylo dosaženo postprodukčně.

„David Deyl se postupně stává fenoménem naší soudobé populární hudby, který oslovuje především teenagerovskou generaci posluchačů. Chtěl bych velice ocenit, že David nezapomíná ani na svoji Alma mater a významnou měrou přispívá k propagaci Pedagogické fakulty UJEP v Ústí nad Labem a k vytváření její image.“, okomentovalneúnavnou práci studenta ústecké pedagogické fakulty její proděkan pro vědu a zahraniční vztahy doc. Jiří Škoda.

Klip je možné shlédnout například zde: http://www.youtube.com/watch? v=xRngUP7jIbg

Autor článku

Články ze sekce: STUDENT