UJEP bude oceňovat nejlepší studenty a pracovníky za rok 2010

29.11.2010 | , UJEP
STUDENT


Dne 30. 11. 2010 předá doc. Iva Ritschelová Ceny rektorky akademickým pracovníkům a studentům za rok 2010. Udělování těchto cen má na univerzitě svoji tradici od roku 2001. Rektoři ústecké univerzity jimi vyjadřují úctu a respekt k vykonané práci pracovníků a studentů naší alma mater. Ceny jsou zároveň oceněním za mimořádné aktivity a výsledky dosažené v kalendářním roce.

Současně rektorka UJEP udělí dekret pro nového docenta UJEP doc. PhDr. Jaroslavu Vančátovi, Ph.D. a diplom s udělením statutu emeritní docentka doc. PaedDr. Anně Kobrlové, CSc.

Při příležitosti slavnostního předávání udělí rektorka UJEP také jedno mimořádné ocenění za popularizaci vědy v mezinárodním měřítku.

V rámci slavnostního ceremoniálu budou předána také stipendia Statutárního města Teplice pro tři úspěšné studenty UJEP s trvalým bydlištěm v Teplicích a dále stipendium ředitele Všeobecné zdravotní pojišťovny, pobočky Ústí nad Labem MUDr. Petra Veselského pro nejlepšího studenta zdravotnických oborů UJEP, pojištěnce VZP.

Autor článku