Den otevřených dveří na Fakultě elektrotechniky a komunikačních technologií VUT v Brně

30.11.2010 | , VUT
STUDENT


Jako každý rok i tento otevírá své brány brněnská elektrofakulta. Tentokrát se mohou studenti dojít podívat na fakultu 3. a 16. prosince od 10:00 v aule fakulty, v jejím novém sídle na Technické 10, Brno.

Toto sídlo bylo otevřeno v říjnu tohoto roku a je opravdu skvostným domovem této významné technické fakulty. "Věříme, že tentokrát dojde hodně zájemců, jelikož máme co nabídnout, nejen z hlediska zázemí a studia, ale také studentských aktivit a uplatnění," dodává manažer vztahů s veřejností, Jiří Wagner. Pro studenty bude nachystána přednáška o studiu, prohlídka odborných laboratoří, soutěž o hodnotné ceny, ale také živí roboti, nebo představení možností uplatnění např. v projektech center excelence CVVOZE, SIX nebo CEITEC.

Studenti se také dozví o možnosti studentského vyžití, které je na fakultě obrovské – mohou se zapojit do činnosti Studentského spolku pro studenty, který pořádá akce jako Drakiáda, OpenAir festival Hudba z FEKTu, nebo Běh na 53. "Technicky vzdělaných mladých lidí je nedostatek. Navíc absolventi technických škol to mají mnohem jednodušší v zapojení do praxe, než třeba ekonomové a další "moderní" obory," uzavírá Wagner. Více informací o fakultě na www.feec.vutbr.cz, nebo na www.facebook.com/FEKTVUT

Autor článku

 

Články ze sekce: STUDENT