Souboj univerzit se blíží

02.12.2010 | , Studentskefinance.cz
STUDENT


Studentský hokejový souboj se blíží. Druhý ročník byl stanoven do předvánočního termínu – 8. prosince. A očekává se stejně jako při zápasech domácí Komety, vyprodané Rondo.

Minulý rok se z vítězství radovala Masarykova univerzita, která zdolala Vysoké učení technické, až na nájezdy. Tentokrát se čeká opět vyrovnaný souboj, který by dle odhadů mělo sledovat téměř 7000 věrných fanoušků. „Věříme, že se dojde pobavit a pozdravit s přáteli co nejvíce studentů, ale také kamarádů a rodičů. Jedná se přece jen o něco výjimečného,“ komentuje utkání jeden z hlavních pořadatelů, Tomáš Szöllösi, student Fakulty elektrotechniky a komunikačních technologií, oboru Biomedicínská informatika a bioinformatika.

Velkou podporu má utkání, jak od vedení univerzit, tak také od studentských spolků. Také propagace utkání je srovnatelná s profesionálním extraligovým utkáním. „Tento rok by to opravdu mohlo být výjimečné, i přes všechny problémy s termínem jsme rádi, že můžeme zůstat v brněnském Rondu, které považujeme za chrám hokeje,“ dodává Szöllösi. Po ukončení celé akce je pro všechny návštěvníky připravena velká Afterparty s hokejovými gladiátory. Zde bude akce pokračovat i doprovodným programem.

Více informací je možné se dozvědět na www.hokejovysouboj.cz

Autor článku