Velká ISIC soutěž o 7x notebook Lenovo

07.01.2011 | , ISIC.cz
STUDENT


Ježíšek s ISIC chodí v tomto roce na konci ledna – ptáš se proč? V ledu se totiž dozvíš, jestli jsi právě Ty vyhrál/a některý ze sedmi notebooků Lenovo nebo některou z poukázek od knihkupectví Neouxor!

ISIC Ti po celý rok přináší tisíce výhod v Česku a nespočet po celém světě.  Neustále se snažíme pracovat na tom, aby ti Tvůj ISIC přinášel přesně ty slevy, které potřebuješ pro svůj studentský život.


S kartami ISIC, ITIC nebo IYTC si můžeš užívat slev jako například:


  • pochutnat si na pizze 1+1 v pizzerii Einstein v Praze, Pizzerii U Kalvodů v Brně, a dalších,
  • s ISIC můžeš také získat peníze – stačí, aby sis založil/a konto u Komerčky a získáš automaticky 200 kaček,
  • když cestuješ, je dobré vzít si sebou svého anděla strážného, a když ne jeho, tak se aspoň pořádně pojistit. S kartami ISIC, ITIC a IYTC můžeš využít exkluzivní nabídky ročního cestovního pojištění od UNIQA od 200 Kč,
  • slevy na cestování, například u Student Agency je to 15% na mezinárodní linky,
  • můžeš ušetřit za taxi, například se SpeedCars, Modrý Anděl, nebo s Plzeňskými želvami,
  • s ISIC si můžeš užít zimy v Česku se slevami až 30%, nebo využít nabídky lyžařských zájezdů do Alp se slevou až 10%,
  • léto je teď sice za námi, ale už připravujeme další festivalovou sezónu s těmi nejlepšími fesťáky se slevou pro Tebe, můžeš si tak užít Colors of Ostrava, Rock for People, nebo Sázavafest za studentské ceny.

…je toho dost, co můžeš s ISIC dělat…


Pro nás to tady ale nekončí!


Jako malé „DĚKUJEME“ jsme pro Tebe ve spolupráci s Lenovo a knihkupectvím Neoluxor připravili skvělou ISIC soutěž! Jako student určitě potřebuješ knihy, v Neoluxoru najdeš přesně ty, které potřebuješ, navíc se slevou 10%!

Co je dnešní svět bez moderní počítačové techniky? Notebooky Lenovo jsou typické vysokou kvalitou, moderním designem a možstvím vychytávek, které Ti umožní nejen brouzdat po internetu, hrát hry, koukat na filmy, ale také připravit Tvou seminárku, diplomku – cokoli potřebuješ!

Na to, abys mohl vyhrát některý ze 7 notebooků Lenovo nebo poukázek na knihy od Neoluxoru v celkové hodnotě 15 tisíc, stačí jediné! Mít štěstí a správně si tipnout, jakou návštěvnost zaznamenaly webové stránky www.isic.cz přesně prvního září 2010.

Autor článku