Staň se porotcem ISIC Awards a vyhraj jednu z 50 cool peněženek!

24.02.2011 | , ISIC.cz
STUDENT


Každoroční volba ISIC Awards je konečně tady. Každý sám za sebe máte možnost určit, kdo se stane králem benefitů za rok 2010. Kdo si zaslouží stát na místech vítězů a být tím, kdo nabízel v loňském roce tu nejvíc cool slevu? Čí benefit využíváte nejčastěji? A jaká sleva Vás naopak nechává chladnými? Hlasujte právě teď, kdo získá ocenění ISIC Awards 2010. A třeba i vyhrajete.

Užíváte si studentského života a karta ISIC Vám pomáhá. Stala se už Vaší součástí a to nejen ve škole, ale také ve volném čase – jednoduše řečeno, používáte ji jako každodenního pomocníka v běžném životě, protože benefitů je opravdu hodně. Čím více kartu ISIC využíváte, tím více šetříte. A protože Vy jste těmi, kterým karta ISIC slouží, budeme rádi, když nám řeknete i o benefitech, které v naší nabídce chybí a které byste rádi využívali.

ISIC AwardsChystáme pár novinek, proto nás zajímá každý názor. Díky anketě, která je připravena zde, se můžete jednoduše vyjádřit ke všemu. Pomůžete nám zjistit, jaké je celkové povědomí nejen o benefitech, ale i o kartě ISIC jako takové - co zlepšit, kde přidat, co už znáte jako své boty, prostě všechno. Dotazník zabere jen pár minut a navíc každá 10. odpověď je odměněna stylovou peněženkou od Loap.

Nikdo nám nedá lepší odezvu, než Vy, proto si Vašeho času u vyplňování dotazníku opravdu vážíme.

Váš ISIC tým.

Autor článku

Články ze sekce: STUDENT