Benefiční koncert pro Japonsko přijdou podpořit také Dominik Hašek, Věra Čáslavská a další osobnosti

28.03.2011 | , AČCKA
STUDENT


V úterý 29.března od 18h proběhne ve velkém sále pražské Lucerny benefiční Koncert pro Japonsko, kde vystoupí osobnosti a české skupiny, které mají zkušenosti s pobytem v Japonsku a mají ho rádi.

Na podiu tak vystoupí hrdina z Nagana Dominik Hašek, slavná zlatá olympionička Věra Čáslavská, fotbalista Pavel Horváth, kapely Vypsaná fixa, Už jsme doma, Sunshine, Psí vojáci a japonští Papaya Paranoia. Koncert uvádí a moderuje Tomio Okamura. Všichni aktéři večera vystupují bez nároku na honorář. Večer také nabídne vedle výše uvedených vystoupení také projekce dokumentů o cestách těchto kapel po Japonsku.

Výtěžek ze vstupného poputuje na fond Česko-japonské společnosti, určený na pomoc obětem a zmírnění následků právě probíhajících katastrof. Vstupenky v ceně 200 Kč jsou k dispozici na www.ticketsforpeople.cz, v předprodejní síti Ticketpro za 220 Kč, případně v ceně 250 Kč přímo na místě. Zájemci, kteří chtějí fond podpořit, ale nedostanou se na Koncert pro Japonsko, mohou zakoupit tzv. Symbolickou vstupenku rovněž v hodnotě 200 Kč – veškerý výtěžek opět poputuje na fond pro oběti zemětřesení.

Další informace na www.koncertprojaponsko.cz, kde budou během příštího týdne soustředěny informace i o všech dalších možnostech pomoci Japonsku a jeho obyvatelům.

Autor článku