Šestý ročník soutěže Diplomová práce roku

06.05.2011 | , Studentskefinance.cz
STUDENT


16. 3. 2010 odstartoval šestý ročník soutěže Diplomová práce roku, projektu zaměřeného na podporu vysokého školství a zvýšení prestiže oboru informačních technologií v ČR a SR. Soutěž si klade za cíl umožnit nadaným vysokoškolským studentům lépe vyniknout a získat lepší uplatnění v praxi.

Vyhlašovatelem je již tradičně společnost ABRA Software a.s., spoluvyhlašovatelem je sdružení Česká společnost pro systémovou integraci. V organizaci soutěže spolupracuje komerční sféra, reprezentovaná firmou ABRA Software a dalšími firemními partnery, se zástupci akademické sféry, reprezentované jednotlivými vysokými školami, sdruženými ve společnosti ČSSI. Odbornými garanty projektu jsou sdružení CACIO a ICT Unie, které bdí nad odbornou úrovní soutěže.

I letos se soutěže zúčastní státní i soukromé školy z Česka a ze Slovenska. Studenti budou soutěžit o 50.000,- Kč v každé kategorii a nabídku zaměstnání od partnera kategorie. Novinkou letošního ročníku je finanční ocenění i účastníků finálového kola, kteří neuspějí přímo na stupních vítězů. Práce finalistů bude posuzovat hodnotící komise, ve které zasednou přední osobnosti z oblasti IT, vysokého školství a zástupci vyhlašovatelů i odborných garantů.

Mediálními partnery soutěže jsou: časopis Študák, Euro, Bilance, Eurocampus, IT systems, Profit, Computerworld, Infoware, , Grada, Unium, student.finance.cz, PC Revue. Podrobné informace o soutěži Diplomová práce roku naleznete na www.diplomovaprace.cz.

Autor článku