Slevomat a Student Agency společně nabídnou letenky za skvělé ceny

02.06.2011 | , Student Agency
STUDENT


Student Agency a Slevomat přicházejí se zákaznickou akcí - 100 víkendových zpátečních letenek z Prahy do Dublinu za konečnou cenu 1990 Kč.

Poprvé v dynamické historii slevových portálů přichází Slevomat a Student Agency s nabídkou seriózních letenek za ultra levnou cenu. Student Agency, největší prodejce letenek v ČR, startuje zákaznickou akci přes lídra slevových portálů Slevomat a dává do prodeje stovku zpátečních víkendových letenek Praha – Dublin – Praha za konečnou cenu 1990 Kč včetně všech poplatků.

Jedná se o letenky s odletem příští čtvrtek 9. 6. a příletem v pondělí 13. 6. 2011. Běžně se přitom cena zpátečních letenek z Prahy či Bratislavy do Dublinu pohybuje v hodnotách 4 – 10 tisíc Kč. Prodej začne již o dnešní půlnoci (v noci ze čtvrtka na pátek) a potrvá do neděle 5. 6. Platba probíhá výhradně platební kartou přes portál Slevomat. Cestující uvede při nákupu své jméno a příjmení a se zakoupeným voucherem společně se jménem a osobním identifikačním dokladem se prokáže na odbavovací přepážce letiště Praha Ruzyně.

Slevomat jako lídr slevových portálů na českém trhu touto nabídkou významně rozšiřuje své aktivity v oblasti cestovních služeb a přichází se seriózní nabídkou ultralevých letů. Student Agency jako největší prodejce letenek jako první boří doposud zažité zvyklosti fungování trhu s letenkami a ukazuje, že letenky jako komodita jsou také vhodným produktem pro prodej prostřednictvím slevových portálů.

Dopravcem je charterová společnost HOLIDAYS Czech Airlines; pro nákup a využití letenek platí následující podmínky:

Odlet z Prahy (Terminál 1) - 9. 6. (CT) 12.50, přílet do Dublinu 14.00 hodin
Odlet z Dublinu - 13. 6. (PO) 6.50, přílet do Prahy 10.00 hodin
Jedná se o místní časy.

Dopravce: HOLIDAYS Czech Airlines Typ letadla: Airbus A320-200
Cestovní třída: Travel - s možností zakoupit si občerstvení na palubě za poplatek
Přeprava zavazadel: 20 kg na osobu včetně kabinového zavazadla o maximálních rozměrech 55x40x20 cm o maximální váze 5 kg, doplacení případné nadváhy zavazadel není možné.

Kompletní cena letenek je jednotná - 1990 Kč - včetně všech poplatků
Zakoupenou letenku nelze změnit nebo vrátit.

Dokladem k odbavení na letišti u přepážky HOLIDAYS Czech Airlines je zakoupený voucher se jménem a příjmením cestujícího vždy ve spojení s osobním identifikačním dokladem (občanský průkaz nebo pas). Na základě toho bude cestujícímu přidělena palubní vstupenka.

Autor článku