Univerzita prodloužila spolupráci s likérkou

09.06.2011 | , UJEP
STUDENT


Novou smlouvu o partnerství a vzájemné spolupráci dnes podepsal rektor Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem prof. René Wokoun s ředitelem GRANETTE STAROREŽNÁ Distilleries a. s. Pavlem Kadlecem.

Smlouva navazuje na dohodu o partnerství z roku 2009 uzavřenou tehdejší rektorkou univerzity Ivou Ritschelovou a společností GRANETTE, která je předchůdcem dnešní GRANETTE&STAROREŽNÁ Distilleries.

Kromě každoročních finančních příspěvků a případné materiální podpory na vybrané akce univerzity, poskytne likérka naší univerzitě odbornou praxi pro studenty, případně zajistí přednášky manažerů, oponentury bakalářských a diplomových prací či další formy spolupráce výhodné pro obě strany.

Univerzita pak nabízí likérce odbornou spolupráci se všemi fakultami a ústavy v oblasti ekonomiky, statistiky, výtvarného umění, životního prostředí, technologie atd. v souladu s dlouhodobým záměrem svých jednotlivých součástí.

Při vzájemném setkání, kterého se zúčastnili také prorektor pro vnější vztahy UJEP doc. Zdeněk Radvanovský a mediální zástupce likérky Ing. Josef Vejlupek, byla dále projednávána konkrétní spolupráce při přípravách oslav 20. výročí založení univerzity.

Autor článku

 

Články ze sekce: STUDENT