Opatření Student Agency v souvislosti s pondělní stávkou

10.06.2011 | , Student Agency
STUDENT


V souvislosti s plánovanou pondělní stávkou v dopravě probíhají intenzivní přípravy i na straně Student Agency na zvládnutí mimořádných požadavků na poptávku po přepravě spoji Student Agency express tak, aby dopady na cestující byl co nejmenší.

Spoje Student Agency express s ohledem na dopravní situaci pojedou podle platných jízdních řádů.

Vedení autobusové dopravy Student Agency v tuto chvíli přijalo následující opatření:

  • Zveřejnění informace pro cestující na internetových stránkách o tom, že spoje Student Agency express by měly jet podle jízdního řádu - s ohledem na dopravní situaci. Současně cestujícím v návaznosti na zvýšenou poptávku doporučujeme včasnou rezervaci - nejlépe ještě dnes.
  • Plánování a zajištění dodatečné kapacity autobusů pro posílení linek v pondělí 13. 6. Student Agency průběžně sleduje a vyhodnocuje poptávku po přepravě a v návaznosti na to bude reagovat přidáváním posilových autobusů. Tyto posilové busy pojedou podle standardního jízdního řádu - vždy paralelně s hlavním spojem. V prodejním systému budou označeny jako posila a číslo.
  • Zvažujeme a snažíme se zajistit kyvadlovou dopravu mezi autobusovými stanovišti v Praze: Černý Most - AN Florenc - Zličín (ŽLUTOU ALTERNATIVU ŽLUTÉ TRASE METRA B) pro naše zákazníky přijíždějící našimi autobusy tak, abychom jim zajistili přepravu do centra Prahy. Zavedení této kyvadlové linky, která by jezdila pro naše cestující zdarma, je pro nás jedním z prioritních kroků s cílem minimalizovat dopady na naše cestujcí. Informace o tom, zda bude tato kyvadlová přeprava zajištěna, zveřejníme co nejdříve, stejně jako další aktuální informace pro cestující.

Autor článku