Slevomat a Student Agency nabídnou zpáteční letenky na Maltu za 4490 Kč

16.06.2011 | , Student Agency
STUDENT


Slevomat a Student Agency rozšiřují spolupráci. Aktuálně nabídnou zpáteční letenky na Maltu za 4490 Kč Spolupráce bude pokračovat v létě nabídkou výhodných letenek do dalších atraktivních destinací.

Spolupráce Slevomatu a Student Agency s nabídkou seriózních letenek za zlevněnou cenu pokračuje. Student Agency, největší prodejce letenek v ČR, tentokrát přes Slevomat - lídra slevových portálů dává do prodeje dvacet zpátečních letenek Praha – Malta – Praha za konečnou cenu 4490 Kč včetně všech poplatků. Běžná cena letenek na Maltu se s odletem z Prahy pohybuje přibližně na úrovni 7- 10 tisíc Kč.

Jedná se o letenky s cestou v následujícím termínu:

  • 20 letenek Praha – Malta – Praha s odletem 26. 6. a návratem 3. 7.

Odlet z Prahy je v 05:55 hodin, odlet z Malty pak v 02:25 hodin. Lety jsou operovány maltským národním dopravcem Air Malta.

Prodej začne již tento čtvrtek a potrvá do pondělí 20. 6. Platba probíhá výhradně platební kartou přes portál Slevomat. Cestující uvede při nákupu své jméno a příjmení a se zakoupeným voucherem společně se jménem a osobním identifikačním dokladem se prokáže na v kanceláři Student Agency, kde mu bude vystavena letenka.

Slevomat jako lídr slevových portálů na českém trhu touto nabídkou významně rozšiřuje své aktivity v oblasti cestovních služeb a přichází se seriózní nabídkou ultralevých letů. Student Agency jako největší prodejce letenek jako první boří doposud zažité zvyklosti fungování trhu s letenkami a ukazuje, že letenky jako komodita jsou také vhodným produktem pro prodej prostřednictvím slevových portálů.

V průběhu léta plánuje Student Agency a Slevomat opakovaně přicházet s nabídkou letenek a cestovních balíčků za atraktivní ceny a mít pro zákazníky neustále nabídku atraktivních destinací za levné ceny.

Autor článku