Soutěž: Plaťte kartou mBank a vyhrajte

01.07.2011 | , mBank
STUDENT


mBank spouští již třetí kolo úspěšné soutěže Kartománie. I tentokrát se soutěží o atraktivní ceny. Vedle hlavní ceny - dvou automobilů Ford Kuga, je ve hře také 21 poukazů na wellness víkend, 21 sestav Playstation 3 s hrou Virtua Tennis a 20 poukazů v hodnotě 6 000 Kč do internetového obchodu Mall.cz.

Třetí kolo Kartománie bude probíhat od 1.7. do 31.8.2011. Zúčastnit se může každý držitel debetní nebo kreditní karty mBank. Do soutěže se započítávají veškeré platby kartou u obchodníků v hodnotě minimálně 100 Kč. Je možné platit debetní kartou k osobnímu účtu mKONTO, debetní kartou ke spořicímu účtu eMAX nebo kartou kreditní. Ze soutěže jsou vyloučeny platby na internetu.

K zapojení do soutěže o hlavní ceny je nutné se zaregistrovat na webu mBank.

Každý týden bude na stránkách mBank vyhlášeno 7 výherních časů. Transakce, která bude provedena nejblíže tomuto času, se stává výherní transakcí a klient, který ji provedl, získá šanci vyhrát jednu z uvedených cen, “ komentuje pravidla soutěže Jan Valtera, vedoucí marketingu mBank.

Kartománie se stala velmi úspěšným konceptem. Naši klienti jsou soutěživí a rádi se zapojují do nejrůznějších akcí. O úspěchu Kartománie svědčí i fakt, že zaregistrovaní klienti učinili v předchozím kole této soutěže více než 20% všech karetních transakcí v tomto období,“ dodává Jan Valtera.

Autor článku