Student Agency nově nabízí cestovní pojištění k mezinárodním autobusovým jízdenkám

21.07.2011 | , Student Agency
STUDENT


Největší provozovatel dálkové autobusové dopravy v ČR Student Agency express ve spolupráci s pojišťovnou Allianz nabízí nově k mezinárodním jízdenkám výhodné cestovní pojištění. Prodej probíhá přímo v on-line rezervačním systému prodeje autobusových jízdenek a je tak pohodlnou a levnou formou uzavření pojištění, tj. ochrany před nepředvídatelnými okolnostmi, které by mohly zabránit vycestovat, nebo se mohou přihodit při pobytu v zahraničí. Zákazník nemusí nikam chodit; pojištění uzavře přímo během nákupu mezinárodní jízdenky.

V nabídce jsou zvýhodněné balíčky komplexního cestovního pojištění do Evropy, které mohou zahrnovat pojištění léčebných výloh, úrazové pojištění, pojištění odpovědnosti i pojištění ztráty nebo poškození zavazadla. Pojištění je možné uzavřít na dobu do 11 dnů, do 17 dnů, do 24 dnů, a dále pojištění půlroční nebo roční.

Cena závisí na délce pobytu a hodnotě jízdenek. Do 3000 Kč je možné pořídit celý balíček již od 270 Kč/osobu včetně pojištění stornovacích poplatků, do 5000 Kč pak již od 290 Kč/osobu včetně stornovacích poplatků. Stornovací poplatky lze pojistit i samostatně.

Výhodou je jednoduchá rezervace a úhrada jízdenky i pojištění jedinou platbou online, a to platební kartou nebo převodem na účet. Klient tak veškeré informace obdrží do emailové schránky (elektronickou jízdenku i pojistnou smlouvu). Pojištění je poskytováno ve spolupráci s pojišťovnou Allianz. Mezinárodní jízdenky včetně pojištění lze rezervovat a nakupovat na webové adrese www.jizdenky.studentagency.cz. Obsluha rezervačního systému je velmi pohodlná a intuitivní. Na stejné adrese jsou k dispozici také Všeobecné pojistné podmínky a přehled limitů pojistných plnění. Pojištění se vztahuje na celou Evropu, evropskou část Ruska a vybrané sousední země Afriky a Asie.

Student Agency nabízí jízdenky do zemí západní Evropy již od 950 Kč, do Maďarska již od 350 Kč a Rakouska již od 190 Kč. Standardem je servis na palubě v rozsahu káva a další teplé nápoje zdarma, denní tisk, promítání filmu a servis palubního personálu. Moderní a velmi flexibilní je také rezervační a prodejní systém. Vedle toho, patří mezi hlavní motory zvyšující se popularity spojů Student Agency Express vysoké dodržování přesnosti spojů díky novým technologiím GPS a další rozvoj našich služeb. Pravidelně společnost Student Agency získává ocenění Nejlepší autobusová společnost od TTG – naposledy na počátku letošního roku.

Autor článku

 

Články ze sekce: STUDENT