Student reality nabízí 50% slevu na karty ISIC, ITIC a IYTC

08.09.2011 | , Studentreality.cz
STUDENT


Student reality přitvrzuje v boji proti přemrštěným provizím zaběhlých realitních kanceláří a od 1. 9. 2011 nasazuje na svůj rezervační poplatek 50% slevu na karty ISIC, ITIC a IYTC.

Radim Rezek založil při studiu v prvním ročníku VŠ před třemi lety společnost Student reality, která se zabývá zprostředkováním pronájmů (především) pro studenty. Důvod pro vstup na nemovitostní trhy byl jasný a vycházel z Radimovy osobní velmi špatné zkušenosti s RK: zlepšení tragické situace na trhu s bydlením pro studenty, na které se vůbec neberou ohledy a musí platit realitkám provize za zprostředkování pronájmu ve výši jednoho až dvou měsíčních nájmů.

V boji za lepší podmínky pro studenty, kteří si hledají bydlení, Student reality ještě přitvrzuje a od 1. 9. 2011 nasazuje 50% slevu na (už tak velmi nízký) rezervační poplatek. Ten zahrnuje poplatek za zprostředkování a komfortní právní služby po celou dobu trvání pronájmu. Pokud jde do pronájmu více lidí tak stačí, aby měl jednu z výše uvedených karet pouze jeden člověk.

Nejedná se o žádnou krátkodobou akci na týden. Sleva 50 % je dlouhodobá a je možné, že se od počátku příštího roku bude zvyšovat.

Autor článku