Statisícům „mladých pracujících“ nabízí Era výhodný účet

12.09.2011 | , Poštovní spořitelna
STUDENT


Více než 40 % českých studentů nepokračuje po ukončení učiliště, střední školy či gymnázia na vysokou školu, ale nastupuje do zaměstnání. V posledních letech jde ročně zhruba o 200 tisíc mladých lidí. Era jim nabízí díky benefitům osobního účtu možnost, jak využívat zvýhodnění až do 26 let.

Start do samostatného života je jedním z nejnáročnějších období v životě člověka. Mladí lidé po ukončení školy nastupují do zaměstnání, opouštějí rodiny a zakládají si vlastní domácnosti. V takových případech se jim hodí každá koruna, která se jim podaří ušetřit,“ říká Tomáš Basista, manažer marketingu Poštovní spořitelny a dodává: „Era osobní účet se šetřením pomůže, protože nabízí výhody i těm, kteří už studenty nejsou.

Era osobní účet nabízí mladým do 26 let vedení účtu za snížený poplatek ve výši 8 korun, dva výběry hotovosti v bankomatech Poštovní spořitelny a ČSOB zdarma, stejně jako možnost využití slevových karet EURO<26. Mezi další výhody patří například bezplatné zřízení a vedení služeb internetového bankovnictví včetně elektronického výpisu, nebo bezplatné zřízení kontokorentu či spořicího účtu Era červené konto. Mladí také ocení snadnou dostupnost a obsluhu účtu. Ovládat jej lze nejen na pobočkách nebo s klientským poradcem na Klientském centru, ale především prostřednictvím mladými lidmi tolik oceňovaného internetového či mobilního bankovnictví.

Mladí lidé mohou využít také nový Era online účet, který patří mezi klientsky nejpřívětivější účty na trhu. V internetovém bankovnictví nabízí zdarma všechny tuzemské platební příkazy, stejně jako v mobilním bankovnictví tuzemské jednorázové příkazy a samozřejmě bez poplatku jsou všechny příchozí platby. Bezplatné je i vydání Maxkarty, neomezený počet výběrů z bankomatu Poštovní spořitelny a ČSOB, jakož i měsíční vedení účtu při dodržení průměrného měsíčního zůstatku 15 tisíc korun. Součástí „bezplatného balíčku“ jsou i elektronicky zasílané výpisy.

Era Poštovní spořitelna je držitelem ocenění Klientsky nejpřívětivější banka 2011 v prestižní soutěži Hospodářských novin Nejlepší banka roku 2011.

Era jde cestou zjednodušování produktové nabídky a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Jejím cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků. Poštovní spořitelna je součástí Československé obchodní banky, a. s.

Autor článku