Mistrovství ČR v Cashflow 101 se blíží

05.10.2011 | , Studentskefinance.cz
STUDENT


Studenti VŠE organizují Mistrovství ČR ve stolní společenské hře, která vysvětluje základy finanční gramotnosti a investování. Mistrovství ČR v Cashflow 101 se uskuteční v sobotu 22. října 2011.

Cashflow klub VŠE vás srdečně zve na další ročník Mistrovství České republiky ve stolní hře Cashflow 101. Jedná se o celorepublikovou soutěž ve stolní společenské hře, která vás naučí základy finanční gramotnosti a investování! Poznáte nové přátele s podobnými zájmy, dozvíte se mnoho užitečných informací o financích a můžete i vyhrát některou z mnoha hodnotných cen, například notebook ASUS.

Robert Kiyosaki, tvůrce hry Cashflow 101, je americký podnikatel, investor a spisovatel. Vydal řadu bestsellerů, například „Bohatý táta chudý táta“ a „Cashflow kvadrant“, které změnily způsob myšlení o penězích milionů lidí po celém světě. Jeho hra Cashflow 101 je určena pro kohokoliv bez ohledu na věk, kdo si chce vytvořit zdravé finanční návyky, které jsou v 21.století naprosto nezbytné.

cashflow_game1.jpg 

Medializace finanční krize paradoxně donutilo mnoho Čechů, aby se přestali spoléhat na jistoty zaměstnání, důchodu a státní garance“, vysvětluje organizátor akce David Rektorys. A dále dodává: „Přesvědčilo je to, aby se začali věnovat své finanční gramotnosti, tedy schopnosti efektivně spravovat své finance. Proto jsme se rozhodli zorganizovat mistrovství pro všechny z celé republiky, kteří potřebují řešit své finanční problémy.

Cashflow_Turnaj__198_z_407_.JPG 

Mistrovství ČR v Cashflow 101 se uskuteční v sobotu 22. října 2011 od 10h na půdě Vysoké školy ekonomické v Praze (Náměstí W. Churchilla 4, Praha 3 Žižkov). Mistrovství podporuje KPMG, Conseq, Microsoft, nakladatelství Pragma, ASUS Computer, účetní Petr Anděl a kouč osobního rozvoje Miroslav Spousta, O2 Think Big a Dreamcatcher. Účastníci si kromě hodnotných výher od partnerů akce odnesou především nové znalosti v problematice osobních financí.

Registraci naleznete na www.cashflowmistrovstvi.cz/prihlaska a všechny ostatní informace najdete na webové stránce www.cashflowmistrovstvi.cz. Oficiální událost na Facebooku naleznete zde http://www.facebook.com/event.php?eid=243616765682157.

Neznáte pravidla hry, nebo jste začátečník? Nevadí, na Cashflow Mistrovství můžete přijít i jako úplný začátečník! K Vašemu stolu bude přidělen Bankéř, který Vám s hraním pomůže. Důležité je, že se chcete finančně vzdělávat! :-)

A POZVĚTE I SVÉ PŘÁTELE! :-)

cashflow_LQ.jpg 

Autor článku

David Rektorys