Allianz Direct – sjednejte si pojištění vozidel za bezkonkurenční ceny

27.02.2011 | , PR text
STUDENT


V tomto případě se skutečně nejedná o prázdná slova. Protože Allianz Direct pracuje především jako online pojišťovna, dokáže ušetřit mnoho peněz za provoz kamenných poboček.

Díky tomu vám může Allianz Direct nabídnout pojištění vozidel za opravdu bezkonkurenční ceny, které si jiné pojišťovny zkrátka a dobře dovolit nemohou. Allianz Direct je členem globální skupiny Allianz SE, takže při nabídce pojistných produktů zužitkovala své rozsáhlé zkušenosti, které čerpá z mezinárodních trhů. Společnost nabízí vyvážené pojistné produkty, které dokáží vyhovět individuálním požadavkům každého pojistníka. Pojištění vozidel od Allianz Direct si lze sjednat opravdu snadno – k dispozici máte online kalkulačku, která vám okamžitě spočítá cenu vašeho pojištění, takže vás pak nečeká žádné nepříjemné překvapení v podobě skrytých poplatků. Stačí pouze vyplnit přehledný online formulář a takto vyplněná data odeslat. Veškerá potřebná dokumentace vám bude zaslána poštou nebo na email, zaplatit můžete platební kartou, Raiffeisenbank eKontem, MojíPlatbou od KB anebo příkazem z účtu.

Povinné ručení online – důmyslný systém slev a bonusů pro každého

Pojištění vozidel od Allianz Direct se stalo vyhledávaným také díky výhodnému systému slev a bonusů. Pokud si sjednáte roční povinné ručení online v těchto dnech, zaplatíte pouze 10 měsíců – zbylé dva měsíce dostanete zcela zdarma. Šikovní řidiči se mohou těšit na bonus ve výši až 60% slevy za bezeškodní průběh. Tuto slevu lze zkopírovat z povinného ručení na havarijní pojištění a také se vám započítává období, kdy jste byli pojištěni u jiné společnosti. Záleží na vás, jaký strop pojistného krytí si zvolíte – na výběr máte pojistné plnění do výše 40 nebo 80 miliónů Kč. Povinné ručení online a havarijní pojištění nabízí také základní asistenční služby, které vám pomohu v případě havárie, živelní události, nebo dalších komplikací. Kromě základních asistenčních služeb, zahrnujících například odtah, náklady na opravu a telefonické tlumočení, si můžete také připlatit asistenční služby PLUS.  Ty pak zahrnují přistavení náhradního vozidla na místo nehody, jeho následné vyzvednutí a odvoz zpět do půjčovny,  nebo také okamžitý odvoz posádky do místa trvalého bydliště. Povinné ručení online lze doplnit o celou řadu výhodného připojištění (skel vozidla, úrazového pojištění osob ve vozidle), takže si můžete zajistit skutečně maximální pojistné krytí.

Pojišťovnu Allianz Direct charakterizují následující přívlastky:

  • D – Důvěryhodnost
  • I –   Inovace
  • R – Rychlost
  • E – Efektivita
  • C – cenová výhodnost
  • T – trvalá hodnota

Pokud si chcete sjednat pojištění vozidel, které splňuje všechny tyto atributy, svěřte se do péče odborníků z Allianz Direct a využijte jejich bohaté zkušenosti.

 

 

Autor článku