Fakulta strojní ČVUT představí své pracoviště zájemcům o studium

07.11.2011 | , ČVUT
STUDENT


Fakulta strojní Českého vysokého učení technického v Praze pořádá dne 9. listopadu 2011 Den otevřených dveří pro zájemce o studium v akademickém roce 2012/13. Program začne v 9.00 hodin ve 2. patře fakulty v posluchárně číslo D1-266 (Technická 4, Praha 6).

V první části programu si zájemci budou moci prohlédnout stánky jednotlivých ústavů Fakulty strojní ve vestibulu fakulty a ve 2. patře před posluchárnou D-266, případně se seznámit s prezentacemi ústavů Fakulty strojní. 

Ve druhé části programu  budou návštěvníci informováni o tom, proč studovat právě na Fakultě strojní ČVUT v Praze a o perspektivách uplatnění absolventů této fakulty v praxi. Zájemcům o studium představí jejich perspektivy po úspěšném dokončení studia na Fakultě strojní zástupce vybraného významného průmyslového podniku. V dalším programu budou přítomní seznámeni s formami studia, se studijními programy a podmínkami přijetí ke studiu. Přednášející budou rovněž odpovídat přímo na dotazy konkrétních zájemců.  

Ve třetí části programu budou zájemci rozděleni podle své plánované studijní orientace do menších skupin. Navštíví vybrané laboratoře, v nichž je studenti doktorského studijního programu a pedagogové fakulty seznámí se zaměřením příslušných laboratoří, poskytnou jim odborný výklad a rovněž odpoví na případné dotazy.

Zde je stručně program dne otevřených dveří na Fakultě strojní ČVUT:

       
  • 9.00 – 10.00       prezentace ústavů Fakulty strojní na stáncích 
  • 10.00 – 11.00     představení Fakulty strojní v posluchárně D1-266
  • od   11:00       prohlídka pracovišť Fakulty strojní
                               
             

 Více informací najdete na http://www.fs.cvut.cz

Autor článku

Články ze sekce: STUDENT