Středoškoláci mohou vyhrát ceny za půl milionu!

10.11.2011 | , VUT
STUDENT


Fakulta podnikatelská VUT v Brně společně s jazykovou a překladatelskou agenturou MKM pořádá celonárodní manažersko-marketingovou soutěž pro studenty středních škol s názvem  Business Point 2012.

Letošní již šestý ročník je mimořádný v mnoha ohledech. Díky partnerům a sponzorům soutěže se podařilo získat ceny převyšující hodnotu půl milionu korun! Zajimavé je, že ceny jsou nejen pro jednotlivce vítězných týmů, ale taktéž pro jejich třídu či dokonce celou školu. Mezi jednoznačná lákadla jistě patří chytré telefony nové značky Verzo, iPody, počítačové sestavy Hall3000, vybavení učeben systémem CAD, intenzivní jazykové kurzy a workshopy, rekreace v centru Baldovec, rotariánský seminář, webová prezentace školy či profesionální kariérové testy, IQ testy, vitamíny a potravinové doplňky  na podporu paměti a mnoho dalších.

Ti, kteří se chtějí Business Pointu 2012 zúčastnit, musí vytvořit soutěžní tým ve složení tří až pěti studentů a přihlásit se na www.businesspoint.cz. Uzávěrka registrace týmů je do 20.12.2012. Na webových stránkách si soutěžící zvolí jedno z šesti nabízených témat, jakými jsou například uvedení nového výrobku, služby na trh či regionální rozvoj. Studenti se zájmem o informační technologie a nová média mohou zpracovat projekt na téma internetový marketing, aplikace pro chytré telefony nebo IT v korporátní sféře.

Zaslané projekty vyhodnotí porota složená z akademiků a předních odborníků z praxe, zástupců médií a sponzorů. Nejlepší z nejlepších pozve na samotné finále, které se uskuteční 2.února 2012 v Brně.

 

O kvalitě Business Pointu 2012 hovoří i to, že nad celým průběhem soutěže převzalo záštitu Ministerstvo průmyslu a  obchodu.

 

Bližší informace o tématech, cenách, pravidlech a termínech soutěže naleznete na www.businesspoint.cz.

   

Přihlaste se a přijďte si se svou třídou pro ceny za půl milionu!

Autor článku

Články ze sekce: STUDENT