Masarykova univerzita zahájila přijímací řízení netradiční soutěží MUNIQUEST

16.11.2011 | , Masarykova univerzita
STUDENT


Netradiční soutěží pro uchazeče MuniQuest zahájila Masarykova univerzita přijímací řízení do bakalářských a magisterských oborů pro akademický rok 2012/2013. Soutěžní hra, při níž mohou zájemci o studium poznat různorodost studia i života na Masarykově univerzitě a v Brně také ze vzdálených míst České republiky, právě odstartovala.

Hra spočívá v hledání konkrétních bodů na univerzitě a v jejím okolí pomocí souřadnic GPS, tzv. pointů, kde budou zájemci získávat informace a soutěžní body. Hrát lze i na internetových stránkách muniquest.cz, kde budou soutěžící body sbírat za odpovědi na kvízové otázky. „Věřím, že MUNIQUEST dále zvýší povědomí o vysoké úrovni Masarykovy univerzity a případné váhající absolventy přesvědčí, že právě Brno a Masaryčka je pro ně tou nejlepší volbou. Soutěžte s námi, pobavte se a vyhrajte třeba iPad2 nebo některou z řady dalších cen,“ uvádí za realizátory soutěže Tomáš Prek z agentury X Production.

Soutěží se od 1. listopadu 2011 do 31. ledna 2012 a každý měsíc bude představeno deset pointů. První provedou uchazeče možnostmi studentského bydlení v Brně, následující například nabídkou studijních oborů či sportovního vyžití, historií univerzity nebo hudebním klubem Fléda. Odměnou pro výherce budou hodnotné ceny podle počtu bodů, které se hráčům podaří nasbírat. „Chceme, aby uchazeči sami poznali výhody, které jim studium na naší univerzitě přináší, a sami našli důvody, proč studovat právě zde,“ dodává prorektorka pro vzdělávací činnost Masarykovy univerzity Ivana Černá.

Nová hra Masarykovy univerzity je součástí probíhající kampaně Důvod? Masarykova univerzita, která probíhá už od loňského roku. Na svém „Kindigo!“ tour ji propaguje také jedna z hlavních kapel hudební divize X Production Midi Lidi, která právě vydala své třetí album Operace „Kindigo!“.

MU_kampus2010_Lezatka_9057.jpg 

Autor článku