Prosincové akční nabídky aneb Předvánoční nadělení

06.12.2011 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Konec roku je tradičně ve znamení akcí lákajících k uzavření úvěrů. Výhodněji však pořídíte i osobní konta a samozřejmě stavební spoření. AKTUALIZOVÁNO

Chcete ho, potřebujete ho? Tak proč uzavírat nějaký finanční produkt tam, kde k němu nic nedostanete, když jinde nabízí ten samý s dárkem navíc.

Na začátku každého měsíce zveřejňujeme přehled časově omezených akčních nabídek bank, spořitelen, pojišťoven, ale i dalších typů finančních institucí, u kterých nějakou akci vypátráme. Přehled v průběhu měsíce doplňujeme. 


Banky


Citibank

  • Zažádáte-li v prosinci o kreditní kartu Citi Life online, získáte tzv. Citi Life Prémii 750 Kč. Podmínkou získání prémie je použití karty alespoň jednou během 30 dní od schválení vaší žádosti.

Česká spořitelna 

  • Do poloviny ledna 2012 (prodlouženo) je u ČS možná změna PINu v bankomatu zdarma a bez poplatku je rovněž změna limitu ke kartě prostřednictvím internetového bankovnictví.
  • Ti z vás, kteří mají Chytrou kartu ČS a věrnostní program Sphere card, mohou v prosinci využít slevu 15 % v Hudy sportu (do 15.1. 2012), slevu 10 % v Game, slevu 15 % v A-Keramika Group (do 29. 2. 2012) a slevu 15 % v Knihy Dobrovodský.
  • Klienti, kteří si do konce roku založí Osobní účet ČS on-line, získají na jeden rok zdarma: vedení účtu, měsíční elektronický výpis, mezinárodní platební kartu, výběry ze všech bankomatů ČS a přístup k účtu prostřednictvím internetového, telefonního a GSM bankovnictví SERVIS 24. Studenti získají při online založení účtu stejné výhody po celou dobu studia, absolventi pak na 2 roky. Klienti si ho mohou založit pouze s využitím internetu, bez odesílání a podpisu papírových smluv či návštěvy pobočky.
  • Při objednání zboží ve společném internetovém obchodě ČS a Kasy.cz (www.csas.cz/kasa) do 11. prosince dostane každý zákazník dárek v podobě nižší ceny. Platbu lze provést pouze prostřednictvím služby PLATBA 24.

ČSOB

  • Při sjednání ČSOB Půjčky na cokoliv si budete moci zvolit jeden ze tří nabízených benefitů (možnost částečného nebo i úplného předčasného splacení zdarma, vyřízení půjčky zdarma, nebo zvýšení či snížení výše splátky v průběhu splácení) a tím si úvěr individuálně přizpůsobit. Akční slevy se budou týkat i půjček na bydlení, konsolidací půjček a hypoték. Platí do 16. prosince.
  • Klienti ČSOB mohou při nákupu jakéhokoliv zboží na portále www.datart.cz využít dopravy zboží zdarma a při nákupu kávovaru Tassimo dostanou 4 balení kávových kapslí v hodnotě 516 Kč  jako dárek. Akční nabídka se vztahuje na retailové klienty, kteří u ČSOB mají debetní či kreditní kartu a InternetBanking 24, příp. je evidována jejich e-mailová adresa. Nabídky je možné využít opakovaně až do 31. prosince.
Tip redakce


Tip redakce: Uzavírat finanční produkt JENOM kvůli akční nabídce, je samozřejmě hloupost. Nepodepisujte smlouvu o dlouhodobém finančním produktu, např. penzijním připojištění, kde si na peníze sáhnete nejdříve za 15 let, jenom kvůli hezkému batohu přidávánému v daném měsíci jako dárek.


Equa bank

  • Každý stávající i budoucí klient Equa bank dostane od banky zpět na svůj účet odměnu ve výši 3 % z částky, kterou utratil při nákupech platební kartou v době trvání bonusové akce od 7. 11. do 31. 12. 2011. Bonus se vztahuje na úhrady kartou do maximální výše 75 tisíc korun v každém měsíci, kdy akce probíhá. Klient může získat až 2 250 Kč za jeden měsíc ve formě finančního bonusu.
  • Šestiměsíční termínovaný vklad založený ve stejném období, tedy od 7. 11. do 31. 12. 2011, bude úročen úrokovou sazbou ve výši 3 % p.a. Počet takto zřízených účtů pro termínované vklady na jednoho klienta není omezen a úroková sazba ve výši 3 % platí při minimálních vkladech od 20 000 Kč a zároveň pokud souhrnný vklad u jednotlivého klienta nepřevýší dva miliony korun.  

GE Money Bank

  • GE Money Bank dává klientům, kteří si v termínu od 15. listopadu do 31. prosince 2011 založí konto Genius Optimal, nejnovější model chytrého telefonu Samsung Galaxy Y. Banka tak reaguje na rostoucí zájem o obsluhu bankovního účtu s využitím mobilních zařízení.
  • Zájemcům o půjčku nabízí GE Money Bank do 31. prosince 2011 akční Expres půjčku s výběrem jednoho ze tří možných zvýhodnění: odpuštění poplatku za poskytnutí a předčasné splacení půjčky, zaplacení jedné splátky bankou nebo odklad splátek o 3 měsíce.
  • Do konce roku běží u GE Money Bank také akce pro všechny kreditní karty Money Card Plus a MoneyCard Gold vydané v tomto období. Jejich držitelé získávají vedení těchto karet na jeden rok zdarma. Kromě tohoto jim po dobu tří měsíců bude vracena částka ve výši 10 % hodnoty každého jejich nákupu zpět na úvěrový účet. Tento benefit lze čerpat až do výše 500 Kč za měsíc.
Tip redakce



Tip redakce: Chcete vědět o konkrétní akční nabídce více? Využijte diskuzi pod článkem

 

Komerční banka     

  • Komerční banka odměňuje 1 200 nových majitelů účtu, kteří nově sjednanou kreditní kartou Mastercard nejrychleji uhradí alespoň 300 Kč v období od 1. 11. do 31. 12. 2011. Prvních 50 klientů, kteří si A kartu či Lady kartu sjednají a poprvé ji použijí získá 2 000 Kč, dalších 150 klientů získá 1 000 Kč, dalších 250 klientů získá 500 Kč, dalších 750 klientů získá 300 Kč. 

Raiffeisenbank

  • Požádate-li do konce roku o poskytnutí úvěru Rychlá půjčka prostřednictvím internetových stránek www.epujcky.cz a dojde k podepsání smlouvy, banka vám vyplatí částku ve výši 500 Kč k poskytovanému úvěru.

UniCredit Bank

  • Na Splatkomat.cz od UniCredit Bank je v prosinci možné kromě sloučení stávajících úvěrů, kontokorentů a kreditních karet získat i nový úvěr. Pokud o takový úvěr požádate, můžete ho čerpat kdykoli do konce roku 2011; zahájit splácení lze až v příštím roce. V případě, že se rozhodnete takto získaný (schválený) úvěr nečerpat, nabídka úvěru se k 31. prosinci 2011 ukončí, přičemž neplatíte žádné poplatky (ani za schválení).

Volksbank CZ

  • Volksbank CZ prodloužila do konce roku nabídku s podtitulem „Bydlete ve svém!“. U hypotečních úvěrů do 90 % hodnoty nemovitosti s fixací na 3 roky nebo na 5 let garantuje všem zájemcům atraktivní úrokovou sazbu 3,79 %. Součástí nabídky je i zvýhodněný poplatek za zpracování hypotéky s 90% a 100% LTV ve výši jen 1 999 korun.
  • U VB pokračuje i akce v podobě šestiměsíčního a dvouletého termínovaného vkladu. Pokud si uložíte nová depozita, můžete získat bonus až do výše 18 000 Kč. Nabídka jednorázových termínovaných vkladů v CZK je časově omezena do 31. prosince 2011. Celkový výnos po přičtení bonusu je u šestiměsíčního termínovaného vkladu až 2,53 % p.a. a u dvouletého termínovaného vkladu činí až 2,93 % p.a. Tímto způsobem lze získat z obou variant termínovaných vkladů bonus do výše až 18 000 Kč. 

Wüstenrot

  • U Wüstenrot jde získat stále slevy na poplatcích za vyřízení hypotéky. 5leté fixace jsou zcela bez poplatku, dvou i tříleté fixace a ostatní typy hypoték za jednotných 2999 Kč.
  • Při uzavření hypotéky na bydlení nebo refinancování a současně životního pojištění (rizikového PoSichr, kapitálového Profesional nebo investičního ProInvest) se u hypotéky poskytnuté za garantovanou sazbu tato sazba snižuje o 0,1 % a u životního pojištění je poskytnuta sleva z pojistného ve výši 10 %.
  • Při uzavření hypotéky na bydlení nebo refinancování a majetkového pojištění ProDomov (pojištění nemovitosti a domácnosti) je poskytnuta sleva z pojistného ve výši 10 %. Platí do 31. 12. 2011.

Zuno

  • Aktivujete-li si u Zuno platební kartu, tak za první platbu, kterou s ní provedete, dostanete 300 Kč. Nabídka platí pro nové klienty v období od 1. listopadu 2011 až do 23. prosince 2011.
  • Do konce roku jde u Zuno na ročním vkladu získat úrok 3 %.


Stavební spořitelny


Stavební spořitelna České spořitelny

  • Uzavřete-li smlouvu o stavebním spoření nebo úvěru u Buřinky v období od 19. 9. 2011 do 31. 12. 2011, získáte sportovní tašku Puma.
  • Stavební spořitelna České spořitelny nabízí rovněž do 31. prosince 2011 zvýhodněné podmínky při uzavření smlouvy o stavebním spoření. Uzavření smlouvy bude zdarma pro ty, kteří si zvolí cílovou částku do 150 000 Kč. Ti, kteří uzavřou smlouvu s cílovou částkou nad 150 000 Kč, obdrží finanční prémii 750 Kč s výjimkou smluv sjednaných prostřednictvím internetových stránek Buřinky – takto uzavřené smlouvy budou totiž rovněž zdarma.   

Českomoravská stavební spořitelna

  • Noví klienti, kteří do 31. 12. 2011 uzavřou smlouvu o stavebním spoření, dostanou od Lišky prémii odpovídající stoprocentní slevě z úhrady prvotní smlouvy, maximálně 2000 Kč. Úhradu za uzavření smlouvy je třeba zaplatit do 31. 1. 2012, prémie bude připsána v únoru 2012. 
  • Pod názvem Bonusový vklad se skrývá akce platná při uzavření prvotní nebo následné smlouvy o stavebním spoření v období od 1. 10. do 31. 12. 2011: získáte bonus ve výši 1%, respektive 1,1 % pro vklady od 100 000 Kč včetně z vložených finančních prostředků v termínu pro vložení vkladu. Liška navíc u Bonusového vkladu neúčtuje úhrady za vedení účtu v prvních dvou letech.
  • Uzavřete-li do 31. 12. 2011 v rámci finančního programu Liška plus (kombinace stavebního spoření a penzijního připojištění) prvotní nebo následnou smlouvu o stavebním spoření nebo zvyšíte-li cílovou částku u stávající smlouvy, získáte prémii až 2000 Kč.
  • ČMSS opět zvýhodnila úroky svých překlenovacích úvěrů do konce listopadu. Např. u úvěru Topkredit se lze dostat z původních 4,8 % až na sazbu 3,9 % (platí pro úvěr nad 2 mil. Kč splatný do 72 měsíců). Navíc vyřizuje žádosti o úvěry Topkredit, Topkredit plus a Tophypo zdarma, tzn. neúčtuje úhradu za zpracování.

Modrá Pyramida

  • Modrá Pyramida nabízí od října k běžným 2% úroku z vkladu další zvýhodnění v podobě dodatečného úroku ve výši 2 %. Částka, kterou vložíte na svůj účet v průběhu tzv. upisovacího období (čtyři měsíce po přijetí Návrhu na uzavření smlouvy) bude úročena úrokovou sazbou 4 % po dobu jednoho roku. Díky prémii 2 000 Kč lze navíc získat smlouvu až do cílové částky 200 000 Kč bez poplatku za uzavření smlouvy. Akce platí do konce roku.
  • Pro děti do 10 let trvá do konce roku 2011 možnost uzavřít spoření bez poplatku. Akce platí při cílové částce 150 000 Kč.
  • Spoření třetího věku je akce, která je určena pro klienty ve věku 55 a více let a byla prodloužena do 31.12. 2011. Jde o uzavření smlouvy s cílovou částkou 200 000 Kč bez poplatku a možnost výběru prostředků již po 3 letech bez sankce za předčasný výběr. Akce je určena pro nové čistě spořící klienty.

Raiffeisen stavební spořitelna

  • Raiffeisen stavební spořitelna prodloužila akční nabídku překlenovacích úvěrů na bydlení Nízká hyposplátka a Horizont. Sníženou úrokovou sazbu od 3,9 % p.a. tak lze získat pro úvěry sjednané až do 31. 1. 2012. Nově za uzavření smlouvy nebudete nic platit.

Wüstenrot stavební spořitelna

  • Wüstenrot stavební spořitelna přišla s nabídkou 3% úroku u stavebního spoření: uzavřete-li od 1. 11. 2011 do 31. 12. 2011 smlouvu o stavebním spoření pro fyzické osoby, získáte úrok z úspor 3 % ročně.
  • Bez poplatku je u Wüstenrot zpracování a poskytnutí úvěru (platí pro všechny žádosti o překlenovací úvěr fyzických i právnických osob podané do 20.12. 2011).
  • Wüstenrot nabízí sníženou úrokovou sazbu u překlenovacího úvěru pro právnické osoby REVIT: z 5,2 % na 4,9 % ročně a u překlenovacího úvěru pro fyzické osoby PARTNER z 6,2 % na 5,9 % p. a.
  • Rovněž platí výhody u tzv. Wüstenrot Team - prémie až 2000 Kč je vyplácena pro všechny nové uzavřené smlouvy fyzických osob. Minimální cílová částka smlouvy je 200 000 korun. Z částky uspořené do konce 4. měsíce následujícího od data uzavření smlouvy je vám přiznán bonus ve výši 20 %, nejvýše 2000 Kč.
  • Spoření pro děti do 18 let Wüstenrot Kamarád+ je bez poplatku za uzavření smlouvy, tedy s úsporou až 3000 Kč.    


Splátkové společnosti

 

GE Money Auto

  • GE Money Auto nabízí k úvěru autoCREDIT sadu nových zimních pneumatik navíc. Rozhodnou-li se motoristé financovat nákup svého nového vozu s úvěrem autoCREDIT, mohou od 1. září využít nabídky okamžitého zakoupení další sady pneumatik. Stačí si vhodné pneumatiky vybrat přímo u prodejce automobilu a jejich cena bude započítána do celkové částky úvěru na vůz. Tato nabídka se vztahuje i na letní pneumatiky a trvá až do 31. prosince 2011.

Home Credit

  • Od 1. 10. 2011 nabízí Home Credit na hotovostním úvěru Telefonní půjčka benefit „Vrátíme vám polovinu úroků“. Díky tomuto benefitu získají klienti, kteří budou řádně splácet všechny své závazky, polovinu zaplacených úroků zpět. Vrácení úroků bude probíhat v ročních intervalech na kreditní kartu, kterou už používá, nebo mu Home Credit vystaví novou. Je pouze na klientovi, jestli vrácené úroky z karty vybere nebo bude kartu i dál používat. Kampaň potrvá do 5. 1. 2012.
  • V rámci akce Bezva Vánoce mohou mít všichni zákazníci, kteří s Home Creditem nakoupí na splátky zpět všechny úroky na kreditní kartu: pokud budete úvěr řádně a včas splácet, dostanete po zaplacení poslední splátky zpět všechny úroky na kreditní kartu. Zvýhodněný úvěr je k dispozici ve více než tisícovce prodejen po celé republice a dvou stech e-shopech až do konce roku. 


Ostatní

 

MasterCard

  • Společnost MasterCard zahajuje v České republice speciální kampaň na podporu internetového nakupování a placení kartou online. Tato akce začíná 1. listopadu a končí 15. prosince 2011. Každý, kdo v tomto období zaplatí kartou MasterCard ve vybraných online obchodech (beinstyle.cz, bigbrands.cz, dnesnebonikdy.cz, champagne-store.cz nebo pelikan.cz), získává automaticky zajímavé výhody (luxusní vánoční balení; poukaz na 200 Kč na další nákup; 10% sleva na nákup; až 15% sleva na nákup; poukaz na 750 Kč na ubytování).  

Autor článku

Tomáš Skolek  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ