Chytrá platební karta šetří peníze

22.05.2011 | , Studentskefinance.cz
STUDENT


Jednou z možností jak levně vyřešit letošní nakupování dárků je využít co nejvíc slev. Řadu zajímavých vánočních nabídek nabízí nejen samotné obchody, ale i banky. Vaše platební karta vám může v obchodě hodně ušetřit. Stačí jen trefit správný obchod.

Výborným příkladem je kreditní karta od České spořitelny. Nejenže vám pomůže s financováním, ale také s ní můžete značně ušetřit. Ve vybraných obchodních domech získáte při nákupu s chytrou kartou zajímavé slevy. Které obchody tyto slevy nabízí?

Rozhodně se nejedná o žádné neznámé obchůdky na pokraji města. V listopadu slevy nabízely populární obchody jako Marks & Spencer nebo Woodface. Hračky pro děti zlevnili v obchodě BAMBULE Království hraček. Kreditní karta přinesla slevy i k prodejcům z MEGAPIXEL.CZ a FAnn parfumerie. Psímu miláčkovi výhodně nakoupíte dárky na SpokojenyPes.cz. Slevy nabídla také ETA.

Prosincové slevy

V prosinci se můžete těšit na další slevy, které budou platné v prodejnách jako HUDYsport a Game Czech. Knihy Dobrovský nabízí výhodné ceny na novou literaturu a milé dárečky se slevou nabízí A-Keramika.

Jak slevy fungují?

Pro získání slevy je třeba předložit v prodejně speciální slevový kupón. Ten k vám dorazí společně s tištěným výpisem z Chytré karty. Pokud tištěné vyúčtování neodebíráte nebo nemáte šanci se k němu dostat, nezoufejte. Na slevové kupóny má nárok každá kreditní karta. Stačí skočit na jakoukoliv pobočku České Spořitelny a kupóny si vyzvednout.

Chytrá kreditní karta má spoustu dalších výhod. Její majitelé ušetří nejenom v předvánočním období, ale i v průběhu celého roku. Neustále se objevují nové bonusy, které vám pomáhají například s financováním penzijního fondu. V prosinci se ale spíš hodí ušetřit peníze na vánoční dárky. Sledujte pozorně webové stránky chytré karty, kde se všechny novinky objevují několikrát v měsíci. Na webu můžete také Chytrou kartu objednat online. Platební karta se dá objednat samozřejmě i telefonicky nebo na jakékoliv pobočce České spořitelny.

Autor článku

PR článek

Články ze sekce: STUDENT