Druhý ročník eClubu ČVUT finišuje

12.12.2011 | , ČVUT
STUDENT


Katedra kybernetiky Fakulty elektrotechnické Českého vysokého učení technického v Praze zorganizovala již druhý ročník cyklu přednášek pod názvem – Entrepreneurs Club (eClub). Jeho posluchači si nejen osvojují podnikatelské dovednosti ze světa IT businessu, ale zároveň pracují na vlastních projektech. Prezentace výsledků proběhne 12. 12. 2011, vyhlášení vítěze pak 19. 12. 2011 v prostorách ČVUT na Karlově náměstí.

V pondělí 12. 12. 2011 v 18.00 proběhne v prostorách katedry kybernetiky ČVUT (Karlovo náměstí 13, místnost E301) prezentace projektů, které vznikly v rámci projektu eClub. Autoři vítězného projektu se mohou těšit na stipendium, které jim pomůže zajistit realizaci jejich podnikatelského záměru.

Celkem deset týmů bude prezentovat své podnikatelské záměry před porotou, kterou tvoří Ondřej Bartoš (Credo Ventures), Petr Ocásek (Startup Yard), Karel Oblúk (AVG), Štěpán Burda (Centrum Holdings Group), Michal Zálešák (ICT Alliance), Dušan Šenkypl (ePojisteni.cz), Zdeněk Paškevič (Samsung ČR) a Radek Sazama (Fujitsu ČR). Samotné vyhlášení výsledků pak proběhne 19. 12. 2011.

Po úspěchu loňského ročníku se již velmi těším na letošní finálové prezentace, jejichž kvalita a odbornost se velmi zlepšila. Naší největší odměnou je, že se nám podařilo probudit v mladých podnikavých studentech zájem o byznys a týmového ducha,“ říká garant eClubu Jan Šedivý a dodává: „Podpora inovativních nápadů, které vymýšlejí naši studenti, je naprostou prioritou a motivace nadaných posluchačů naší školy je naprosto nezbytná k tomu, abychom udrželi zájem studentů o spolupráci i v budoucnosti.

Více informací o eClubu, soutěžních týmech a jednotlivých projektech je k dispozici na internetové stránce http://www.eclub.cvutmedialab.cz.

Autor článku

 

Články ze sekce: STUDENT