Druhý ročník eClubu ČVUT zná své vítěze

21.12.2011 | , ČVUT
STUDENT


Entrepreneurs Club (eClub), zorganizovaný na podporu rozvoje inovativních studentských nápadů katedrou kybernetiky Fakulty elektrotechnické Českého vysokého učení technického v Praze a nadací ČVUT Media Lab, zná vítěze dalšího kola. Po prezentacích studentských podnikatelských nápadů, které proběhly minulý týden před mezinárodní porotou, byly 19. 12. 2011 vyhlášeny vítězné týmy, které budou odměněny stipendiem v hodnotě až 15.000 Kč měsíčně.

V pondělí 19. 12. 2011 proběhlo na katedře kybernetiky ČVUT vyhodnocení prezentací studentských projektů, které vznikly v rámci druhého ročníku přednáškového cyklu eClub. Autoři vítězného projektu „Avocado“ Jan Moskalyk, David Vostřák a Zuzana Střížová, byli odměněni stipendiem 15.000 Kč měsíčně, které bude vypláceno během letního semestru 2012. Další dva nejlépe hodnocené týmy „InstantStorm“ a „CloudCadrz“ získaly stipendium 10.000 Kč a 5.000 Kč měsíčně. Odměnu pro vítěze věnoval sponzor eClubu, Nadace ČVUT Media Lab.

Hlasování poroty o vítězném projektu bylo do poslední chvíle napínavé. Všechny prezentované podnikatelské záměry jsou velmi zajímavé a zasloužily by si pozornost investorů, ale vyhrát může jen jeden, tak to chodí i v byznysu,“ říká garant eClubu Ing. Jan Šedivý a dodává: „Vítězný projekt porotu zaujal především svojí propracovanou koncepcí a velmi aktuálním tématem – pomocí při dodržování zdravého jídelníčku diabetiků v kombinaci s propojením biomedicínských a informačních technologií.

Více informací o eClubu, soutěžních týmech a jednotlivých projektech je k dispozici na internetové stránce http://www.eclub.cvutmedialab.cz .

Autor článku