Den otevřených dveří UP: návštěvníky přivítá pět fakult

10.01.2012 | , Univerzita Palackého
STUDENT


Univerzita Palackého v Olomouci chystá na pátek 20. ledna druhý Den otevřených dveří. Zájemci o studium na olomoucké univerzitě tak mají vynikající příležitost  seznámit se s místem svého budoucího studia a zjistit si přesné informace nejen o přijímacím řízení.

Na budoucí studenty se těší Cyrilometodějská teologická fakulta, fakulta Filozofická, Přírodovědecká, Pedagogická a Fakulta tělesné kultury, která si pro návštěvníky připravila bohatý doprovodný program. Zájemci o studium mohou opět využít speciálně vypravený autobus. Ve stejný den zve na Den otevřených dveří také CARITAS – Vyšší odborná škola sociální v Olomouci.

Návštěvníkům Dne otevřených dveří Univerzity Palackého bude zdarma k dispozici speciální autobusová linka. Vyjíždět bude ze zastávky Hlavní nádraží v každou celou hodinu (první v 9 hodin, poslední ve 12 hodin), odkud pak bude pokračovat směrem k jednotlivých fakultám. V opačném směru bude autobus jezdit rovněž v hodinových intervalech.

Informační bloky na jednotlivých fakultách

Zástupci vedení fakult poskytnou informace o podmínkách studia, náležitostech elektronické přihlášky a přijímacím řízení v rámci jednotlivých informačních bloků.

CMTF: Den otevřených dveří se uskuteční od 9:00 do 14:00 hod. Na studijním oddělení děkanátu budou referentky poskytovat informace o otevíraných studijních programech a oborech a administrativních záležitostech souvisejících s přijímacím řízením.

FF: Fakulta bude uchazečům o studium přístupna od 9 do 14 hodin, opět budou v aule fakulty připraveny dva informační bloky – v 10:00 a v 11:30. Na všech katedrách budou na dotazy uchazečů odpovídat v uvedenou dobu pověření pracovníci.

PdF: Fakulta bude otevřena od 9:00 do 14:00 hodin. V aule fakulty se za přítomnosti proděkanů pro studijní záležitosti uskuteční obecné prezentace – v 10:00 a ve 12:00 hod. Referentky na studijním oddělení zodpoví veškeré dotazy. Odborné katedry připraví vlastní vstupy zaměřené na konkrétní obory. Přesný rozpis individuálních programů bude zveřejněn na úřední desce fakulty při příchodu do hlavní budovy.

PřF: Den otevřených dveří na Přírodovědecké fakultě potrvá od 8:00 do 15:00 hodin. Prezentace proběhnou v aule fakulty v 9:00 a v 11:00 hodin.

FTK: Den otevřených dveří na Fakultě tělesné kultury potrvá od 9:00 do 14:00 hodin. Informační bloky za přítomnosti vedení fakulty se uskuteční v budově A v místnosti 401 v 9:00, 11:00 a 13:00 hodin.

Informace o Dnu otevřených dveří jsou k dispozici na www.studuj.upol.cz nebo na www.upol.cz (sekce Zájemcům o studium).

Autor článku