Studenti adoptují zvíře z ústecké ZOO… nejen to na Majálesu 2012

28.03.2012 | , UJEP
STUDENT


I tento rok se studenti rozhodli oslavit studentský život tradiční oslavou pod názvem Majáles, kterou pořádá Studentská unie UJEP. Letošní 5. ročník se bude konat ve středu 25. dubna od 14:00-22:00 h v Letním kině v Ústí nad Labem. Tentokrát se celá akce ponese v duchu ZOO.

Studentská unie připravila široký výběr žánrů. Hlavní stage bude hudebně provázet program šesti kapel. Mezi interprety zde zahraje pražská hip-hopová kapela Prago Union. Ta se Studentskou unií spolupracuje již velmi dlouho a natočila pro ni i speciální video-upoutávku. Dále vystoupí We on the moon, Sabrage, Houpací koně, Skyline, Kluci z marmelády nebo Pub animals.

Účastníky nebude bavit jen hudba. Jejich větší účast slibuje propojení s druhou velkou událostí, kterou je 2. ročník downhillového závodu ÚL-LET. Cílem tohoto závodu je představit freeridovou cyklistiku široké veřejnosti.

Na druhém pódiu, pod názvem UJEP stage, se představí studentské kapely. Uslyšíme zde různé žánry od jazzu po punkrock.

Studentský svátek zahájí průvod masek ve 13:13 h od studentských kolejí. Nejlepší maska bude oceněna titulem Král Majálesu. Každý účastník průvodu masek má jako každoročně vstup zdarma.
Pro nejvytrvalejší účastníky studentského svátku bude zajištěno pokračování od 22:00 h v Music clubu Doma, kde se bude konat oficiální afterparty, mimo jiné s kapelou WWW. Pro návštěvníky Majálesu bude vstup zdarma!

Aktivnější návštěvníci budou mít možnost soutěžit o různé ceny, například o CD a trička skupiny Prago Union a nebo o lístky na Miladafest.

Celou akci tradičně podporuje UJEP a město Ústí nad Labem.

Majáles je otevřen studentům i širokému okolí. Vstupné pro studenty bude činit 80 Kč, pro ostatní 150 Kč.

Více informací o Majálesu 2012 je možné získat na webových stránkách: http://su.ujep.cz/.

Autor článku

Články ze sekce: STUDENT