Virtuální veletrh práce? Užitečná zkušenost!

23.04.2012 | , Česká pojišťovna
STUDENT


Nemáte rádi tlačenici a mnohdy i ostýchavé pohled u stánků na klasických veletrzích pracovních příležitostí? Zvolte docela jiný přístup – z pohodlí od svého počítače se totiž můžete od 23. do 29. dubna zúčastnit Virtuálního veletrhu práce.

Na webu www.dnyprace.cz budete mít možnost během sedmi dní poznat celou řadu zaměstnavatelů s velkým potenciálem. Mezi nimi například Českou pojišťovnu.

Česká pojišťovna (ČP) jako lídr domácího pojišťovacího trhu bude jedním ze zaměstnavatelů, kteří studentům a absolventům nejen z ekonomického nebo technického směru (např. pojistná matematika, risk management, fytotechnika, IT) nabídnou ojedinělé možnosti seznámit se  hned s několika oblastmi, jež jsou pro pojišťovnictví více či méně typickými.

V průběhu veletrhu budou on-line na chatu k dispozici potenciálním kandidátům i zájemcům odborníci z České pojišťovny. Přímou komunikaci, svoje zkušenosti a postřehy totiž nabídnou klíčoví manažeři a zaměstnanci ČP. Mezi diskutovaná témata budou v průběhu několika dní patřit například: co nabízí Česká pojišťovna studentům a absolventům VŠ (programy, kariéra, adaptace apod.), dále odbornější témata jako služby pro klienty, jak vzniká produkt a co je vše za tímto procesem, diskutovat se bude také oblast obchodu a distribučních kanálů, likvidace nebo IT vývoje.

Autor článku

 

Články ze sekce: STUDENT