FÓRUM INSPIRACE: Sdílení znalostí a podpora studentů

07.06.2012 | , ABRA Software
STUDENT


ABRA Software představuje novou neziskovou konferenci s názvem FÓRUM INSPIRACE, jejímž cílem je sdílení zkušeností a znalostí mezi podnikateli a také podpora studentů. FÓRUM INSPIRACE proběhne ve dnech 13. a 14. září 2012, v novém konferenčním centru ve Zlíně.

Konference FÓRUM INSPIRACE je hlavně platformou pro sdílení znalostí a zkušeností, která si klade za cíl posunout tradiční česko-slovenskou manažerskou školu o úroveň dál. Financovaná je pouze z konferenčních poplatků a interních zdrojů ABRA Software a.s. Inspirací letošního prvního ročníku je organizátorům Baťa a jeho podnikatelský odkaz.

Jaroslav Řasa, zakladatel ABRA Software a „otec myšlenky konference“ k pořádání konference popsal své motivy:“ Všem řečníkům jsem položil zásadní otázku „V čem je vaše tajemství? Jaká idea, postup, zásada nebo dovednost stojí za Vaším úspěchem? A o to se s námi podělí na FÓRU INSPIRACE. Přijeďte se obohatit i vy.“

Na konferenci tak bez nároku na honorář vystoupí celá řada špičkových manažerů a podnikatelů, často se světovými úspěchy. O své zkušenosti se podělí například Petr Sýkora, zakladatel Papiriusu a projektu Dobrý Anděl, nebo třeba Miroslav Hofman ze společnosti 2N Telekomunikace a celá řada dalších.

Konference je vhodná zejména pro podnikatele, ředitele, manažery a vedoucí pracovníky se zodpovědností za rozvoj podniku z řad SMB firem, ale i živnostníků či větších firem. Z konference si tito lidé odnesou nejen nové znalosti a dovednosti, ale i kontakty a inspiraci pro další podnikání.

Program přednášek a diskuzních panelů je přístupný také pro vysokoškolské studenty, kterým tak FÓRUM INSPIRACE nabízí neopakovatelnou příležitost, díky níž se dostanou mezi elitu českého podnikání a budou tak mít šanci zjistit, jak funguje komplexní řízení a expanze firem nebo třeba motivace zaměstnanců.

Mediálně akci podpořilo nakladatelství Economia se svými tituly Ekonom a Hospodářské noviny, dále pak luxusní dvouměsíčníky Culinary art of living a Business Woman.

Kompletní program a podrobné informace najdete na www.forum-inspirace.cz

ABRA Software se dlouhodobě profiluje jako podporovatel podnikatelského prostředí a kvalitního vzdělávání. Patří mezi zakladatele soutěže o nejlepší diplomovou práci „Diplomová práce roku“, podporuje různé konference a projekty bojující za zlepšení kvality vzdělávání a podnikání v České republice a na Slovensku.

Autor článku

Firemni aktualita  

Články ze sekce: STUDENT