Třetí ročník hudebního festivalu FELFEST je oslavou konce letního semestru akademického roku

19.06.2012 | , ČVUT
STUDENT


Fakulta elektrotechnická Českého vysokého učení technického v Praze ve spolupráci s hlavními partnery festivalu PRE a.s, VŠCHT Praha a Městskou částí Praha 6 zve všechny, kdo chtějí oslavit konec letního semestru akademického roku, pobavit se nebo si jen poslechnout hudbu, na FELFEST 2012. Tento hudební festival se uskuteční 28. června 2012 od 15.00 do 22.00 hodin před campusem ČVUT na Vítězném náměstí, Praha 6.

Pomyslnou bránu našeho hudebního festivalu otevře kontroverzní seskupení Unifiction, známé z loňského ročníku soutěže Česko Slovensko hledá talent, kde odzbrojilo nejen publikum, ale i porotu,“ uvedla Dr. Jaroslava Weiserová z Fakulty elektrotechnické ČVUT.

Další, kdo na FELFESTU vystoupí, je strakonická skupina Bags, vítězové studentské soutěže. Chybět nemohou ani festivalový bardi, jakými jsou Lety Mimo, skupina KOFE-IN oceněná letos v nejprestižnější hudební anketě ŽEBŘÍK 2011. Předposlední účinkující Imodium přijedou z Broumova. Překvapením večera bude vystoupení kapely Wohnout.

Našim cílem je zprostředkovat neformální setkání našich budoucích studentů, kteří mají zápis do prvních ročníků, se spolužáky z Fakulty elektrotechnické ČVUT. Dále pak oslavit státnice našich absolventů, které právě probíhají, a pozvat všechny maturanty a studenty všech škol, kterým začínají prázdniny na oslavu léta, prázdnin a čeho si kdo přeje,“ doplnila Dr. Weiserová.

Vstup na festival je pro všechny zájemce zcela zdarma!

Více informací o festivalu najdete na: http://www.felfest.cz/

Autor článku