Tři fakulty ještě přijímají přihlášky ke studiu

16.07.2012 | , Univerzita Tomáše Bati
STUDENT


Zájemci o studium na vysoké škole mají ještě možnost podat si přihlášku ke studiu na tři z fakult Univerzitu Tomáše Bati ve Zlíně.

Na Fakultu technologickou je možné se hlásit do bakalářských oborů ve studijních programech Chemie a technologie materiálů, Chemie a technologie potravin a Procesní inženýrství v prezenční i kombinované formě studia. Přihlášky lze podávat do 18. července. Absolventi bakalářského stupně se pak až do 31. července mohou hlásit do navazujícího magisterského studia v programech Chemie a technologie materiálů, Chemie a technologie potravin a Procesní inženýrství, a to v prezenční i v kombinované formě.

Do 22. srpna mohou podávat přihlášky zájemci o studium Fakulty aplikované informatiky. Na ní je možné se hlásit ke studiu oborů Informační a řídicí technologie, Informační technologie v administrativě a Bezpečnostní technologie, systémy a management ve studijním programu Inženýrská informatika.

Na Fakultu humanitních studií lze až do konce srpna podávat přihlášky ke studiu oboru Učitelství odborných předmětů pro střední školy v studijním programu Specializace v pedagogice. Obor je vyučován v kombinované formě a je určen pro absolventy magisterského studia informatických, ekonomických nebo technických oborů, kteří chtějí získat kvalifikaci k výuce na středních nebo vyšších odborných školách.

Autor článku

Články ze sekce: STUDENT