Obchodujte naostro a vyhrajte Hondu CRZ

24.09.2012 | , Finance.cz
INVESTICE


„Poprvé naostro“ – takové je motto investiční soutěže, která nemá v České republice obdoby. Kdo se probojuje do druhého kola soutěže, získá od společnosti Bossa reálný obchodní účet s deseti tisíci korunami. Hlavní cenou je hybridní automobil Honda CRZ. Zkrátka nepřijdou ani ostatní soutěžící. Šance na výhru je vysoká, proto neváhejte a založte si obchodní účet ještě dnes.

Čeští investoři soutěže milují. V minulosti se již hrálo o peníze i luxusní automobily. Všechny soutěže ovšem měly jedno společné – obchodovalo se s fiktivními penězi na demo účtech. Společnost Bossa se rozhodla jít ještě dál. Nejlepší investoři z úvodního kola budou mít ve druhém kole k dispozici ostré obchodní účty, čímž se zapojí do reálného prostředí na trzích. O připravované soutěži jsme mluvili s obchodním ředitelem Tomášem Cínou.

Jakou soutěž letos připravujete pro české investory? Proč jste zvolili motto „Poprvé naostro!“?

V České republice si mohli lidé vyzkoušet již řadu investičních soutěží. Doposud se vždy hrálo pouze s virtuálními penězi. Nejlepší hráči dokázali zhodnotit demo účty o tisíce i desetitisíce procent během měsíce, což se na reálných účtech téměř nevidí. S virtuálními penězi investoři zacházejí jinak než se skutečnými prostředky na reálných účtech. To je důvod, proč jsme se rozhodli nabídnout obchodování „naostro“, tedy se skutečnými účty a penězi v reálném prostředí. Tento koncept se nám osvědčil i v zahraničí.

Znamená to, že každý přihlášený od Vás dostane k dispozici skutečný účet s penězi?

Soutěž je dvoukolová. Všichni soutěžící budou mít v prvním kole na DEMO účtech virtuálních 30 tisíc korun, které budou muset co nejlépe zobchodovat v průběhu prvních tří týdnů. V závěru každého týdne vyhlásíme soutěžící, kteří od nás dostanou věcné ceny a skutečné peníze do druhého kola soutěže.

Do druhého kola, kde již investoři získají reálný účet s penězi, postoupí prvních 25 nejlepších z prvního kola. Postup mají jistý i tři nejlepší obchodníci vyhlášení v závěru každého týdne prvního kola soutěže. Všech 28 hráčů od nás obdrží 10 000 korun na reálný účet.

Dveře druhého kola se ovšem neuzavírají ani těm, kteří v prvním kole neuspěli. Na rozdíl od vybraných výherců z prvního kola si však musí založit reálný účet, na který vloží vlastních 10 000 korun. Poté již mohou hrát společně s výherní osmadvacítkou o hlavní ceny.

Průběh soutěže:

1. kolo soutěže: 1. října až 21. října 2012 (v tomto období se bude soutěžit na DEMO účtech)

2. kolo soutěže: začíná dva týdny po skončení prvního kola a běží tři týdny

Vyhlášení vítězů: 23. listopadu 2012

Které investiční nástroje budou k dispozici? Kterou z obchodních platforem využíváte?

Jak jsem se již zmínil, soutěžit se bude v reálném prostředí. V naší nabídce je více než 80 instrumentů k obchodování. Mezi nejoblíbenější patří měnové páry EUR/USD, USD/CZK, GBP/JPY, komodity v čele se zlatem, ropou či platinou, vybírat lze i z akciových indexů. Možností je celá řada.

K obchodování využíváme aplikaci Meta Trader 4. Jedná se o osvědčenou a plnohodnotnou obchodní aplikaci. Nabízí množství různých nastavení grafů, pomocné skripty, kalkulačky, indikátory vstupu do trhu... Samozřejmostí je například nastavení stop-lossu či profit targetu.

Ne všichni zájemci mají s investováním zkušenosti. Nabídnete i školení pro začínající investory?

Začátečníci jsou oproti zkušenějším investorům v určité nevýhodě. Proto jsme připravili řadu seminářů. Zájemci se jich mohou zúčastnit osobně nebo prostřednictvím internetu. Všechna školení jsou samozřejmě zdarma. Na semináře a webináře se můžete přihlásit zde.

Lidé si mohou vyzkoušet obchodování v prvním kole na DEMO účtu. Celé tři týdny mohou nakupovat a prodávat vybrané finanční instrumenty, zkoušet jednotlivé funkce a seznamovat se s obchodní aplikací. Limitováni jsou jen výší vkladu na účtu.

Řada soutěžících pravděpodobně nepochopí vše na semináři. Problémy mohou nastat například při ovládání obchodní platformy. Kde hledat potřebné informace?

Veškeré informace jsou na našich stránkách www.soutez.bossa.cz popřípadě www.bossa.cz. Zde si můžete stáhnout nejen samotnou obchodní platformu, ale i kompletní návod v češtině. Doporučuji ovšem navštívit některý z našich seminářů či webinářů. Jsou koncipovány tak, aby zájemci získali všechny potřebné informace k investování a ovládání obchodní platformy. Samozřejmostí jsou i praktické ukázky.

Ceny pro vítěze:

1. cena: sportovní, hybridní vůz Honda CRZ v exkluzivní výbavě

2. cena: 100 000 korun na reálném účtu

3. cena: 50 000 korun na reálném účtu

Další výhry: rozdány budou i notebooky a pro posluchače Evropy 2 spousta iPhonů a iPadů!


BOSSASpolečnost Bossa otevřela v letošním roce svoji první zahraniční pobočku v Praze na Václavském náměstí. Společnost má více než 17 let zkušeností a stála u zrodu polského kapitálového trhu.

Za společností Bossa stojí silná finanční skupina vlastněná Bankou ochrany životního prostředí, což také prvotně ovlivnilo výběr hlavní ceny v soutěži.

Autor článku

Roman Müller


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE