Ideální práce pro studenty? Časově flexibilní a dobře placená!

03.09.2012 | , Home Sweet Home
STUDENT


Kdo by si nechtěl při škole přivydělat? A co takhle načerpat zkušenosti z obchodnického prostředí, které se vám budou hodit nejen do CV, ale náležitě je využijete v běžném životě?

Že nemáte čas, nebo nechcete dodržovat pevnou pracovní dobu, ale raději byste byli pány svého času? Zkuste práci realitního makléře!

Jaké jsou požadavky pro tuto pozici?

Výhodou je, že není nutné disponovat několikaletou praxí v oboru. Realitní kanceláře vám obvykle zajistí dostatečné úvodní školení, kde vám vše jasně vysvětlí. Výborně se tento obor hodí pro studenty architektury, ale i pojišťovnictví a obchodu. Uplatnění zde však najdou například i fotografové.

Hlavním požadavkem, který by měl bez výjimky splňovat každý uchazeč o pozici makléře je kultivované vystupování a schopnost komunikovat s lidmi. Co jiného by odradilo zájemce o nemovitost víc než nepříjemný makléř, který nerad pracuje s lidmi?

Není to pravidlem, ale některé realitní kanceláře vyžadují i výbornou znalost cizího jazyka, obvykle angličtiny. Bývá tomu tak proto, že podstatnou část jejich klientely tvoří cizinci, kteří v ČR buď studují, nebo pracují.

Příkladem budiž realitní kancelář Home Sweet Home, jejímž cílem je poskytnout jak Čechům, tak lidem ze zahraničí služby na patřičné úrovni. Mimochodem právě u této společnosti máte nyní šanci začít dráhu úspěšného makléře.

Co vám práce přinese a jaké jsou její výhody?

Práce v oboru realit je nesmírně dynamická a rozhodně není stereotypní. Vaším úkolem bude nejen práce s klienty, ale i vyhledávání nemovitostí či úzká spolupráce s interním advokátem při vytváření kupní smlouvy pro klienta.

To, jak budete odměněni, záleží vlastně jen na vás a na množství a kvalitě odvedené práce. Přičemž průměrný plat realitního makléře se pohybuje zhruba mezi 25-60 tisíci Kč měsíčně. Na druhou stranu je také jen na vás, jak si práci během týdne rozplánujete. Potřebujete jeden den volno, ale druhý můžete pracovat na 120 %? To v tomto oboru není problém!

Autor článku

Reklamní sdělení

Články ze sekce: STUDENT