Konference o podnikáni pro studenty a mladé podnikatele

25.10.2012 | , AIESEC
STUDENT


AIESEC Brno pořádá 2. ročník konference Symposium na podporu podnikavosti vysokoškolských studentů a absolventů Jihomoravského kraje. Nezisková akce se koná pod záštitou primátora statutárního města Brna Romana Onderky.

Letošní Symposium se uskuteční v pátek a sobotu 26. -­ 27. října 2012 ve velkém sále Kinokavárny na Nám. SNP 33 v Brně. Na dvoudenní konferenci vystoupí více než 15 přednášejících, mezi nimi podnikatelé, konzultanti a začínající startupy. Přednášky představují cestu podnikatele od hledání nápadu, přes oficiální zakládaní firmy, až po marketing a obchod. Účastníci se mohou také těšit na inspirativní příběhy úspěšných firem. Kromě dobrých rad ohledně podnikání si mohou odnést i adresář plný kontaktů na potenciální byznys partnery.

Loni byla kapacita určená pro 50 účastníků, letos bude k dispozici zájemcům více než 100 míst. Registrovat se je možné na stránkách konference do 25. října do oběda.

Letošní Symposium dále podporuje Jihomoravské inovační centrum, Business IT Club, Provozně ekonomická fakulta Mendelu, Ekonomicko-­?správní fakulta MU, GrowJOB institute, KnowHowKlub, Kinokavárna a další.


AIESEC je největší studenty řízená organizace na světe. Působí ve více než 110 zemích a sdružuje přes 80 000 vysokoškolských studentů. AIESEC se zaměřuje na rozvoj mladých lidí, pomáhá jim získávat pracovní zkušenosti pomocí pracovních stáží, umožňuje jim objevovat kouzlo jiných kultur a v neposlední řadě poskytuje nadstandardní vzdělávání jak pro své členy, tak pro vysokoškolské a středoškolské studenty.

Autor článku