Fakulta strojní ČVUT pořádá den otevřených dveří

05.11.2012 | , ČVUT
STUDENT


Den otevřených dveří Fakulty strojní Českého vysokého učení technického v Praze pro zájemce o studium v akademickém roce 2013/14 se uskuteční ve středu 7. listopadu od 9.00 hodin. Místo setkání pro účastníky je před posluchárnou D266 (2. patro) v budově Fakulty strojní (Technická 4, Praha 6).

Program zahájí od 9.00 do 10.00 hodin prezentace jednotlivých pracovišť před budovou fakulty, ve foyer fakulty a ve druhém patře. Od 10.00 hodin proběhne představení fakulty formou prezentace a od 11.00 hodin bude následovat prohlídka pracovišť fakulty.

Ve druhé části programu budou návštěvníci informováni o tom, proč studovat právě na Fakultě strojní ČVUT a o perspektivách uplatnění absolventů v praxi. Perspektivy po úspěšném dokončení studia na Fakultě strojní představí zástupce vybraného významného průmyslového podniku. V dalším programu budou uchazeči seznámeni s formami studia, se studijními programy a podmínkami přijetí ke studiu. Přednášející budou rovněž odpovídat na dotazy z řad studentů.

Ve třetí části programu budou zájemci rozděleni podle své plánované studijní orientace do menších skupin. V těch navštíví vybrané laboratoře, kde je studenti doktorského studijního programu a pedagogové fakulty seznámí se zaměřením příslušných laboratoří, poskytnou jim odborný výklad a rovněž odpoví na případné dotazy.

Autor článku

 

Články ze sekce: STUDENT