Pedagogická fakulta UHK hledá nejlepší školu a nejlepšího učitele

31.01.2013 | , Univerzita Hradec Králové
STUDENT


Pedagogická fakulta Univerzity Hradec Králové (PdF UHK) vypisuje soutěž o nejlepší školu a nejlepšího učitele. Jedná se o podnik, při kterém mohou přátelé škol a učitelské profese vyjádřit sympatie ke své oblíbené škole a k populárnímu učiteli.

Soutěž je otevřená pro všechny typy základních a středních škol v České republice. Smyslem klání je ocenit tu školu a toho pedagoga, kteří svou činností dokázali získat nejvíce příznivců.

Škola a učitel s největším počtem sympatizantů budou odměněni, v případě školy částkou 20 000 Kč, pedagog pak získá 5 000 Kč. Slavnostní vyhlášení výsledků a ocenění vítězů proběhne v rámci tzv. Pedagogických dnů pořádaných Pedagogickou fakultou UHK ve středu 27. března 2013. Fakulta tak v předvečer Dne učitelů vyjádří podporu a povzbuzení svým kolegům v pedagogické praxi.

Za svou oblíbenou školu a učitele může hlasovat kdokoliv (učitelé ze školy, žáci, rodiče, prarodiče, přátelé školy apod.), a to elektronicky a korespondenčně. Hlasování probíhá od 24. 1. 2013 do 17. 3. 2013 v obou kategoriích prostřednictvím elektronického formuláře uvedeného na stránkách PdF UHK www.uhk.cz/pdf nebo dostupného na adrese Mgr. Markéta Klimentová, Pedagogická fakulta, Univerzita Hradec Králové, Rokitanského 62, Hradec Králové 3, 500 03. Hlasovat lze pouze jednou.

Mediálním partnerem akce je Český rozhlas Hradec Králové, partnerem pak Odbor školství a volnočasových aktivit Magistrátu města Hradec Králové.

Průběžné výsledky budou zveřejňovány také na facebookových stránkách fakulty – https://www.facebook.com/PedagogickaFakultaUniverzitaHradecKralove .

Autor článku

 

Články ze sekce: STUDENT