Soutěž: Vaše tablo na našem zadku

26.02.2013 | , Student Agency
STUDENT


Student Agency vstupuje do každoročního klání maturitních tabel s unikátní nabídkou. Nabízí studentům soutěž – „Vaše tablo na našem zadku“. Při splnění určitých podmínek mají maturitní třídy šanci vyhrát v soutěži a jejich tablo pak bude umístěno na „zadku“ (zadním čele) žlutého autobusu Student Agency. Šanci má každá třída, kde studenti jezdí žlutými autobusy STUDENT AGENCY nebo vlaky RegioJet. Soutěž probíhá od 1. 3. do 31. 3. 2013 na území České republiky. Vítězná třída pak získá tablo jako žádná jiná.

Jak vyhrát místo pro tablo:

Třída si registruje novou Kreditovou jízdenku. Na e-mail tablo@studentagency.cz je třeba poslat číslo třídní Kreditové jízdenky, název třídy a školy, město a jméno kontaktní osoby. Tak se zaregistruje do soutěže. Pro jednodušší kontaktování v případě výhry doporučujeme uvést v e-mailu kromě jména i kontaktní údaje (e-mail a telefonní číslo).

Dále je třeba jezdit autobusy STUDENT AGENCY nebo vlaky RegioJet s třídní Kreditovou jízdenkou v období od 1. 3. do 31. 3. 2013. Soutěž platí pro vnitrostátní i mezinárodní spoje. Zapojit do soutěže je možné i učitele, rodinu, kamarády a známé. Třídní Kreditová jízdenka je PŘENOSNÁ, tzn. vkládat kredit, rezervovat a nakupovat jízdenky může kdokoliv, kdo dostane číslo a heslo pro přihlášení. V případě rezervace cesty na mezinárodní lince je potřeba uvést údaje osoby, která bude skutečně cestovat.

Vyhrává pak třída, která na třídní Kreditovou jízdenku projezdí za uvedené období nejvyšší částku. Maturitní tablo bude umístěno jeden měsíc (v dubnu) na žlutém autobuse STUDENT AGENCY na vybrané trase v ČR.

Jedna třída se může registrovat jenom jedenkrát, tzn. založit jednu třídní Kreditovou jízdenku a pak zaslat její číslo s dalšími potřebnými údaji na e-mail tablo@studentagency.cz!

Postup pro registraci třídní Kreditové jízdenky:

  • Na stránkách www.studentagency.cz v sekci Jízdenky klikněte na políčko v pravém horním rohu s názvem Registrovat.
  • Vyplňte registrační formulář. V části Osobní informace uveďte jméno zástupce třídy, který bude zodpovědný za finanční operace. Bude mít zároveň možnost jako jediný vybírat z Kreditové jízdenky kredit.
  • V části Informace o jízdence uveďte výchozí tarif Dospělý. Tarif lze změnit přímo v průběhu rezervace jízdenky.
  • Registrujte vaši Kreditovou jízdenku jako firemní. V části Firemní informace zaškrtněte políčko Firemní Kreditová jízdenka a do políčka Firma/práv. osoba vyplňte název třídy a školy; například: 4. C., Obchodní akademie. Pak vyplňte adresu – ulici, číslo popisné a město; například: Lidická 5, Opava. IČ uveďte 123456, DIČ nemusíte uvádět.
  • Vyplňte další části registračního formuláře. Část Zabezpečení SMS není povinná, pokud nechcete omezit rezervování/rušení prostřednictvím sms jenom na určitá telefonní čísla.
  • Po dokončení registrace vám přijde potvrzující e-mail, ve kterém naleznete číslo třídní Kreditové jízdenky. A od této doby můžete třídní Kreditovou jízdenku. Kreditovou jízdenku si můžete nechat vytisknout na některém z prodejních míst, ale není to nutné.

Pro jednodušší a přehlednější manipulaci s třídní Kreditovou jízdenkou doporučujeme určit jednoho zástupce, který bude jako jediný odpovědný za finanční operace – vkládaní a vybírání kreditu.

Autor článku