Královnou všech studentů v ČR se stala Tereza Stránská z VFU Brno

18.03.2013 | , ČeSU
STUDENT


Česká studentská unie (ČeSU), největší studentská síť v České republice, která organizovala první ročník celorepublikové soutěže Miss Studentka, udělila titul Miss českého studentstva Tereze Stránské, studentce Fakulty veterinárního lékařství Veterinární a farmaceutické univerzity v Brně. Podtitul soutěže „jediná miss, která má tři S – Sympatická, Sebevědomá, Sexy“ splnil slibované.

Prvního ročníku soutěže pro všechny studentky vysoké, vyšší odborné nebo střední školy v České republice se zúčastnilo celkem 148 soutěžících. Deset soutěžících s nejvíce nominacemi z celkového počtu 116 707 hlasů postoupilo do finále v Českých Budějovicích přímo, dvě studentky dostaly pro postup do finále divokou kartu.

První Vícemiss Miss Studentka ročníku 2012/2013 se stala Michaela Jirásková z Provozně ekonomické fakulty Mendelovy univerzity v Brně, druhou Visemiss českého studentstva se stala Hana Hegarová z Fakulty informatiky a statistiky Vysoké školy ekonomické v Praze.

První ročník nás velice mile překvapil. Nejen tím, jak sympatické, sebevědomé a sexy soutěžící se dostaly do finále, ale také obrovskou návštěvností webu Miss Studentka a počtem shlédnutých stránek, který za měsíc převýšil 1 500 000,“ říká ředitelka soutěže Michaela Pecáková, také studentka vysoké školy.

Titul Miss FOTO Studentka získala Hana Brázdová z Lékařské fakulty v Plzni Univerzity Karlovy.


O soutěži Miss Studentka

Soutěž Miss Studentka je první a jediná celorepublikově organizovaná soutěž Miss, kterou organizují sami studenti vysokých škol. S podtitulem „Jediná miss, která má tři S“ se soutěž snaží vybrat studentku, která je sympatická, sebevědomá a sexy natolik, aby se stala královnou všech studentů v České republice. Letošní ročník 2012/2013 byl prvním ročníkem soutěže.

Autor článku

 

Články ze sekce: STUDENT