ČSOB představuje novou kampaň na studenty

29.08.2013 | , ČSOB
STUDENT


V ČSOB na začátku září startuje kampaň na podporu ČSOB Studentského konta. K hlavním výhodám tohoto konta patří především jeho vedení zdarma od 15 až do 30 let věku, zdarma jsou všechny příchozí a odchozí elektronicky zadané platby, výběry i vklady přes bankomaty ČSOB a Ery. Studenti si také mohou již při založení konta zřídit kreditní kartu nebo povolené přečerpání účtu, případně obojí. Motto kampaně „Nejvýhodnější studentské konto“ odkazuje na benefity spojené s účtem. Kampaň potrvá do poloviny října.

Potřeba studentů mít vlastní konto roste vždy znatelně na konci prázdnin a na začátku školního roku, a proto ČSOB přichází se zajímavou nabídkou, kterou oslovuje vysokoškoláky i středoškoláky. „V září se zakládá nejvíce studentských kont především pro studenty vyšších ročníků středních škol a pro ty, kteří nastupují na vysoké školy. Také průměrné zůstatky na účtech se v tomto období pohybují nejvýše za celý rok, což odráží potřeby spojené se začátkem školního roku,“ říká Tomáš Sobotka, manažer útvaru Segmentový design ČSOB.

Pro platby v obchodech a k výběrům z bankomatů studenti použijí debetní bezkontaktní platební kartu, která se vydává při založení účtu, a se kterou díky službě 3D Secure zaplatí bezpečně i na internetu. Studentské konto si mladí lidé spravují pohodlně přes smartbanking nebo internetbanking. Student vysoké školy může také získat kreditní kartu s limitem až 20 000 Kč. Ta mu pomůže překonat období, kdy nemá na kontě dostatek peněz, ale ví, že výplata nebo kapesné brzy přijdou a díky kreditní kartě se tedy nemusí omezovat.

Kampaň odstartuje 2. září a bude probíhat až do 11. října 2013. Pro komunikaci byl zvolen nový kreativní koncept ve stylu komiksů, které humornou formou zobrazí konkrétní benefity ČSOB Studentského konta. Studenty banka osloví prostřednictvím plakátů ve školách, citylightů, bannerů na internetu, reklamních rámečků v metru, autobusech a vlacích. V pobočkách budou studentům k dispozici letáky. Součástí komunikace bude také soutěž na Facebooku o věcné odměny.

Autor článku