Nakupování s kreditkami od Citi přináší moře výhod

20.09.2013 | , Ušetřeno.cz
STUDENT


Studentský život s sebou přináší spoustu výdajů. Bydlení, jídlo, oblečení, učebnice, ale také párty s přáteli zkrátka něco stojí. Mít na účtu stále dost peněz na pokrytí těchto výdajů tak není vůbec snadné.

Čekat na peníze z brigády nebo od rodičů také dost dobře nejde. Jak si tedy poradit? Řešením mohou být třeba kreditní karty od Citibank, které krom běžných výhod kreditních karet přinášejí řadu dalších. Podívejme se jaké.

Slevy až 25% v rámci Citi Clubu

Rozhodnete-li se pro kreditní kartu Citi Classic můžete se těšit na nakupování s výraznými slevami. U partnerů zapojených do Citi Clubu totiž můžete získat slevu až 25%, což jistě ocení nejen studenti. Ušetřit můžete nejen v kamenných obchodech, ale také v e-shopech, neboť karta Citi Classic umožňuje i online internetové platby. A teď si možná řeknete, kolik mě bude vedení takové kreditky stát. Máme pro vás dobrou zprávu, vedení karty Citi Classic je totiž úplně zdarma.

Získejte 2% zpět z každého nákupu

Pokud vám benefity předchozí karty nestačily, měli byste zbystřit, neboť další karta, kreditní karta Citi Life, jde ještě dál. V případě této kreditní karty se výhody neomezují jen na nákupy u partnerů zapojených do Citi Clubu. Bonus z nákupu získáte kdekoliv a kdykoliv. Jednoduše zaplatíte kreditní kartou Citi Life a dostanete 2% z nákupu zpět ve formě Citi Life prémií. A je úplně jedno, zda platíte nákup v supermarketu, večeři v restauraci nebo permanentku do fitka.

Bonus za nákup v prodejnách BILLA

Jídlo a další spotřební zboží je bezesporu velkou položkou každého studentského rozpočtu. Další kartou od Citibank, kterou si představíme, je proto kreditní karta Citi BILLA. Kromě obvyklých výhod získáte 3% bonus za nákup ve kterékoliv tuzemské pobočce obchodního řetězce BILLA. No, a aby toho nebylo málo, u všech ostatních tuzemských i zahraničních obchodníků získáte bonus 1% z každého nákupu.

Cestovat se Citi kartou se vyplatí

Kdy jindy by měl člověk cestovat, než když je mladý. Chcete-li objevovat kouzla dálek, jistě vás zaujme kreditní karta Citi ČSA. Za každých 100 Kč, které kreditkou Citi ČSA zaplatíte nebo vyberete z bankomatu, dostanete 4 míle. Ročně takto můžete nasbírat až 15 000 mil, které můžete proměnit v bonusové letenky, dovolené a další výhody od společnosti ČSA.

Všechny kreditní karty od Citibank přehledně

Spousta slev, bonusů a výhod, to přinášejí jednotlivé kreditní karty Citi. Vybrat si tu, která vám bude sedět nejlépe, pomůže například praktický přehled kreditních karet na portálu Ušetřeno.cz. Při výběru doporučujeme porovnat nejen výhody karet, ale také výši úrokových sazeb a poplatků. Kromě toho byste se měli rovněž zajímat o délku bezúročného období, které bývá standardně 55 dnů. Kreditní kartu si můžete na portálu Ušetřeno.cz také online a bezplatně zřídit. Nebudete-li si navíc něčím jisti, můžete zdarma využít odborného poradenství.

Autor článku