Fakulta stavební ČVUT otevírá dveře zájemcům o studium

22.10.2013 | , ČVUT
STUDENT


Fakulta stavební Českého vysokého učení technického v Praze pořádá ve středu 23. října den otevřených dveří. Návštěvníci mohou nahlédnout pod pokličku studia každého oboru, prohlédnout si konkrétní studentské práce a navštívit prostory určené pro studium a výzkumnou práci. Den otevřených dveří se koná v dejvickém kampusu (Thákurova 7, Praha 6) od 9.30 do 15.00 hodin.

Program dne otevřených dveří nabídne informace o přijímacím řízení, formě a možnostech studia. Fakulta současně představí nový bakalářský studijní program Stavitelství. Návštěvníci se setkají s pedagogy a studenty fakulty, kteří osobně představí jednotlivé obory.

Fakulta má špičkové vybavení, nabízí studentům kvalitní a příjemné zázemí a v neposlední řadě se studentům věnují akademičtí pracovníci, kteří jsou experty ve svém oboru a jsou mezinárodně uznávanými odborníky. V rámci dne otevřených dveří zpřístupníme maximum laboratoří, aby se každý mohl přesvědčit o kvalitě zázemí pro studium. Věříme, že čas investovaný do návštěvy fakulty bude pro každého cenným zdrojem informací pro klíčové rozhodování o profesní budoucnosti,“ uvádí děkanka fakulty profesorka Alena Kohoutková.

Návštěvníci uvidí, jakým způsobem vědečtí pracovníci a studenti využívají nejrůznější laboratoře, například laboratoře Experimentální centra, Centrum nanotechnologií ve stavebnictví, Silniční laboratoře, Mikrobiologickou laboratoř nebo Vodohospodářské experimentální centrum. V průběhu dne bude otevřena modelovna v Ateliéru D, zpřístupněna PC učebna a kreslírna oboru Architektura a stavitelství. Zpřístupněna bude také pedologická laboratoř. Moderní metody v oboru představí laboratoř fotogrammetrie a laboratoř katedry vyšší geodézie.

Program dne je možné najít na http://www.fsv.cvut.cz/

Autor článku