Veletrh pracovních příležitostí JobFair poprvé v Ostravě

06.12.2013 | , Studentskefinance.cz
STUDENT


Již 6. - 7. 12. 2013 se uskuteční na výstavišti Černá louka první veletrh pracovních příležitostí JobFair OSTRAVA!!!. Veletrh je součástí tradičního veletrhu Učeň, Středoškolák, Vysokoškolák a je rozšířením nabídky služeb právě tohoto veletrhu. Veletrh je otevřen široké veřejnosti, studentům, absolventům a je vstupní je zdarma.

Letošní provní ročník se koná pod záštitou hejtmana Moravskoslezského kraje Miroslava Nováka a pod záštitou krajské hospodářské komory Moravskoslezského kraje. Vystavovatelé budou nabízet nejen pracovní poměr, ale také stáže, částečné úvazky, nebo praxe. „Letos jsme se rozhodli rozšířit naše veletrhy právě do Ostravy. Je to první ročník a začátek tradice. Zájem firem byl značný, některé jsme však museli odmítnout. Věřím však, že účast bude příští rok ještě značnější,“ dodává ředitel veletrhu Ing. Jiří Wagner.

Mezi vystavovateli se objeví společnosti jako Husiman nebo Smith medical. Připraveny budou také inzeráty dalších organizací jako je Evropská komise, AIESEC CZ, nebo Úřad práce. „Jsme rádi, že byl ze stran partnerů značný zájem, a také podpora veletržní správy a výstaviště Černá louka byla nadstandardní. Věřím, že se nám společně podaří založit silnou značku veletrhu pracovních příležitostí v regionu, který to dle našeho úsudku potřebuje,“ dodává Wagner.

Veletrh můžete navštívit v pátek od 9:00 – 17:00 a v sobotu od 9:00 – 14:00. Na veletrhu se můžete také zúčastnit zajímavého doprovodného programu, který byl vytvořen ve spolupráci s veletrhem Učeň. Více informací najdete na www.jobfairostrava.cz

Autor článku