Jiří Paroubek bude přednášet brněnským vysokoškolákům

12.02.2014 | , B.I.B.S.
STUDENT


Odbornou přednáškou na vysoké škole BIBS v Brně zahájí ve čtvrtek 13. 2. 2014 bývalý premiér Jiří Paroubek cyklus lekcí určený především vysokoškolským studentům. Během jara má pak v plánu navštívit několik vysokých škol po celé republice. Tématem první přednášky budou možnosti české ekonomiky v globalizovaném světě a cesty k prosperitě České republiky.

Jiří Paroubek bude na jaře přednášet celkem na třech vysokých školách. Na brněnské vysoké škole BIBS se se studenty setká během letošního jara několikrát a jednotlivé přednášky by na sebe měly tematicky navazovat. „Rád bych studentům zprostředkoval své zkušenosti z vysoké politiky, ale i některé své unikátní znalosti z dějin národního hospodářství a marketingu politické strany,“ uvedl předseda strany LEV 21 Jiří Paroubek.

Vedení vysoké školy přednášky vítá jako obohacení běžné výuky a možnost diskutovat o důležitých ekonomických tématech s lidmi z praxe.

Cyklus přednášek má pro nás, jakožto vysokou školu a vzdělávací instituci, vysokou prioritu. Je pro nás velice důležité, abychom nabídli našim studentům, absolventům, ale i široké odborné veřejnosti, se kterou spolupracujeme, kvalitní program přednášek. Proto jsme se rozhodli umožnit našim studentům setkání a diskuze s významnými a zajímavými osobnostmi České republiky,“ vysvětlila uspořádání akce obchodní a marketingová ředitelka BIBS - vysoké školy Magdalena Langerová.

Podle Langerové je o připravované lekce zájem. „První registrace nám přišla už dvacet vteřin po odeslání pozvánky a mezi studenty i absolventy jsme zaznamenali vesměs pozitivní zpětnou vazbu,“ dodala Langerová.

Ačkoliv jsou přednášky určeny především studentům a pedagogům, zájemci z řad veřejnosti mají možnost lekce i diskuze navštívit také. „Jedinou podmínkou je předchozí registrace na emailu registrace@bibs.cz,“ upřesnila Magdalena Langerová.

Po skončení přednášky bude následovat volná diskuze se studenty a dalšími zájemci ze strany veřejnosti.

Autor článku

Články ze sekce: STUDENT